træt kvinde drikker kaffe
Kan du heller ikke få benene ud af sengen om morgnen? © Getty Images

14 ting, du helt sikkert oplever, hvis du ALTID er træt

Du kan aldrig holde dig vågen længe nok til at se en hel film færdig... Til stor frustration for din partner

7. december 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Det er fuldstændig umuligt for dig at holde et gab tilbage. Særligt hen på eftermiddagen, hvor du allerede glæder dig utrolig meget til din nattesøvn. 

2. Der findes ikke det sted, hvor du ikke kan falde i søvn. Du tager stensikkert en lur både i taxaen, bussen, flyet og på toget. 

3. Din seng er dit kæreste eje. Måske er det også derfor, du har meget svært ved at stå ud af den om morgnen, og den også er det, du glæder dig allermest til at se igen om aftenen. 

4. Du får et chok, hvis nogen spørger dig, om du vil ses efter klokken 20. Altså, hvad tror de selv? Der ligger du jo allerede i din seng – puttet helt under dynen. 

5. Du har et overforbrug af kaffe. Den flydende drik er det eneste, der holder dig fra at falde i søvn.

6. Du er vant til at blive kaldt for bedstemor af dine veninder. Men hey, til gengæld får du noget ud af dine søndage, mens dine veninder sover deres brandert ud til langt ud på eftermiddagen. 

7. Festivaler bliver aldrig din kop te. Du kan slet ikke forstå, hvorfor nogen vil udsætte sig selv for en uge med dårlig søvn på en flad luftmadras... Så længe kan du slet ikke undvære din kære seng. 

8. Du kan aldrig holde dig vågen længe nok til at se en hel film færdig... Til stor frustration for din partner, som må se alle de gode film alene. 

9. Du har af og til overvejet at tage en madras med på arbejdet. Ville det være for meget at tage en kort lur efter frokostpausen...? 

10. Det er meget svært for dig at holde dig vågen om vinteren, når det allerede bliver mørkt klokken 16. Det føles som om, din krop siger godnat lige så snart solen går ned. 

11. Du glæder dig til den dag, du får børn, for så kan du nemlig bruge dem som en undskyldning for at tage tidligt hjem fra middagsaftaler. Også selvom du i virkeligheden bare gerne vil hjem og sove i din seng. 

12. Ingen kan invitere dig på date i biografen. Så bliver det i hvert fald en kedelig en af slagsen – med dig, der halvsover, inden reklamerne er færdige.  

13. Du er en sand mester i at tage powernaps. Du kan snildt klemme en lille lur indimellem skole og venindeaftale, også selvom det kun er 10 minutter.

14. Du har ikke tal på, hvor mange gange folk har sagt “du ser lidt træt ud i dag” til dig. Selv med 10 timers søvn føler du dig nemlig utrolig udmattet.