Nyd dit eget selskab
Giv dig selv plads til at reflektere over dagen. Det er faktisk ret sundt!© Getty Images

10 ting, du kan lave i dit eget selskab, som faktisk er ret fedt at gøre alene

Vi kan klart anbefale, at du får prøvet nummer 3!

5. januar 2023 af Camilla Stubbe

Laver du nogensinde ting alene? Altså udover at vaske tøj, støvsuge og så videre... Det kan godt føles ret grænseoverskridende at lave ting alene uden for hjemmets fire vægge, men det kan faktisk være vildt fedt alligevel!

Det er også meget sundt og virkelig rart at nyde sit eget selskab med hyggelige ting, som du godt kan lide at lave. Vi har derfor i denne artikel samlet 10 hyggelige og sjove ting, du kan lave i dit eget selskab, der faktisk er ret fedt alene.

1. Tag på shopping

Giv dig god tid – ingen står og venter på dig ude foran prøverummet, når du ikke kan beslutte dig. Og ingen giver dig dårlig samvittighed over de mange poser, du altid ender med at bære rundt på.

2. Gå en lang tur

Faktisk bestemmer du helt selv, om turen skal være lang. Du kan med fordel nyde et par gode podcasts, mens du indånder den friske luft. Eller give dig selv plads til at reflektere over dagen. Det er faktisk ret sundt!

Kvinde shopper alene
Tag dig god tid på shoppeturen! Ingen står og venter, når du ikke kan beslutte dig.© Getty Images

3. Tag i biografen

Nu skal du ikke længere diskutere med andre om, hvilken film I skal se. OG du har alle popcornene og bland selv-slikket for dig selv. Kæmpe win!

4. Gå på restaurant eller café

Vælg din livret, og nyd den i fulde drag. Maden smager bare bedre, når du faktisk koncentrerer dig om den uden samtidigt at føre en samtale eller lytte godt efter, hvad din kæreste eller veninde fortæller dig.

Tag i biografen alene
Du skal ikke dele popcornene med andre end dig selv! © Getty Images

5. Vær kreativ

Der er mange steder, hvor du kan male på lærred eller lave dit eget keramik. Ingen griner, hvis vasen ikke bliver heeelt lige, eller hvis (læs: når) du maler uden for stregerne. Det kan faktisk være en form for mindfullness at gøre alene.

6. Tilmeld dig holdtræning

Prøv for eksempel poledance eller lær at twerke. Selvom det kan være liiidt uden for din komfortzone, så kan virkelig være en fed oplevelse alene. Og du har det mega fedt bagefter. 

7. Tag i svømmehallen 

Få svømmet et par baner, og nyd en lækker tur i boblebad eller få varmen i sauna bagefter. Det er en virkelig afslappende ting, du kan forkæle dig selv med. 

Kvinde alene i sauna
Nyd en afslappende tur i sauna alene.© Getty Images

8. Gå på museum 

Hvis du er vild med kunst eller er interesseret i en bestemt udstilling, kan du tage på museum. Og hvis du vil kigge på dét billede i mere end fem minutter, gør du altså bare det!

9. Læs en bog på biblioteket

Mange biblioteker har faktisk små, hyggelige læse-områder og en lille kaffestation. Nyd stilheden, og fordyb dig eksempelvis i spændende krimier!

10. Bliv klogere på dig selv

Den bedste måde er, at bruge mere tid i dit eget selskab. Det kan også være, at du skal prøve at tage til clairvoyance. Det er en helt speciel oplevelse, du kan dele med dig selv.