Rachel adams i the notebook
Selvom du er træt af regnen, så findes der mange hyggelige aktiviteter. © New Line Cinema, Gran Via, Avery Pix

7 anderledes ting, du kan lave i sommerferien, hvis det regner

Det er absolut ikke verdens undergang med regn

28. juni 2019 af Amalia Kristiansen

Endelig har du sommerferie. Du har pakket strandtasken, taget snacks med og gjort klar til en iskold drink, som du kan nyde i solen – og så begynder det at regne lige i det, du skal ud af døren. Selvom det kan virke ganske uretfærdigt, så er der faktisk en masse underholdende ting, du kan lave, hvis det regner.

For regn betyder ikke, at du ikke kan begive dig udenfor døren, og det betyder bestemt heller ikke, at din ferie er ødelagt.

Vi har nemlig samlet syv anderledes ting, du kan lave i din ferie, hvis regnen siler ned udenfor. 

1. Tag på roadtrip

Det er oplagt at tage på tur med kæresten eller din bedste veninde, hvis det regner. En roadtrip rundt i Danmark kan nemlig mere, end du tror, for Danmark har så mange smukke steder, som du kan se – også med en regnjakke.

2. Vær kulturel

Der er utallige af museer i Danmark, så det er bare med at finde et, der passer til dig. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til moderne kunst, malerier, historie eller andet. Regnvejr er det perfekte vejr til en hyggelig dag på museum.

3. Hold et filmmarathon

Byg en hule foran fjernsynet, pop en masse popcorn, tænd stearinlys og find dynerne frem. Regn er den perfekte mulighed for et hyggeligt filmmarathon. Måske er det på tide at gense alle Harry Potter-filmene eller bare se en masse tøsefilm

4. Slå dig ned med en god bog

Der findes uendelig mange gode bøger, som kan optage dig, mens det regner udenfor. Der er virkelig bøger for enhver smag, og du kan derfor helt sikkert finde noget, som interesserer dig. Du behøver absolut ikke gå ud og investere i en ny bog, da biblioteker har en masse at byde på.

Par der ser film
Et filmmarathon er en oplagt mulighed i regnvejr. © Getty Images

5. Tag på genbrugsjagt

Der findes mange skatte i genbrugsbutikker, og du kan både komme hjem med fejlkøb af tøj, som der intet er galt med, eller en reol i det smukkeste teak, som passer perfekt i din stue. Kort sagt kan du med sikkerhed bruge mange timer i en genbrugsbutik, hvor der findes mange finurlige ting. 

6. Lav flotte perleplader

Måske tænker du, at det er noget, der hører barndommen til, men det er okay at finde dit legebarn frem en gang imellem. Det er nemlig virkelig hyggeligt at lave perleplader, og du kan eksempelvis lave nye bordskånere, så du får noget nyttigt ud af dem. Win-win-situation. Se flere kreative hobbyer her

7. Hop i regntøjet

Når du kigger ud, tænker du sikkert ikke, at vejret er særligt tiltalende, men hvad nu hvis du er fuldt indpakket? Hvis du hopper i regntøjet, trækker i gummistøvlerne og finder en stor paraply frem, så er det en perfekt mulighed for en anderledes gåtur med en sjov podcast i ørene eller med din veninde. 

Regn ødelægger ikke din ferie

Selvom du måske havde håbet på, at solen stod højt fra en skyfri himmel i din ferie, så betyder regn altså ikke, at den er helt ødelagt. Regn kan nemlig være mindst ligeså godt som en solskinsrig ferie, og du skal blot få det absolut bedste ud af det.

Vi ønsker dig en god ferie – uanset om den tilbringes i sol eller regn. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide