pige hopper gymnastik
Okay så det er ikke normalt at have forstuvet anklen 12 gange?© Getty Images

18 ting, du kan relatere til, hvis du har gået til gymnastik

Stævner var det absolut fedeste!

3. oktober 2022 af Maria Dalby Kamper

1. Du kan stå rank i flere timer. Du kender faktisk slet ikke til dårlig holdning – hvad er det? Du har aldrig hørt om det... 

2. Nogle sange kan du ikke stå stille til, hvis de har været brugt til en af dine gymnastikrutiner. Du kan stadig alle trinene, selvom det er flere år siden. Det er bare ikke så passende at udføre rutinen midt i storcenteret...

3. Du har haft utallige blåmærker, forstuvninger og andre skader. Og det er som om, at du glemmer, at det ikke er normalt at have haft så mange i så ung en alder.

4. Du havde helt vildt mange farverige dragter. Flere af dem var langt fra kønne – men indrømmet, du gemmer stadig på et par af dem.

5. Du har oplevet dumme kommentarer, hvis du nævner overfor folk, der prøver at flirte med dig, at du har gået til gymnastik. "Ja, jeg er smidig, men du kommer aldrig til at finde ud af, hvor smidig"

6. Du er i dag ikke en quitter! Hvis gymnastik lærte dig én ting, så er det aldrig at give op! Op på hesten igen (pun intended).

7. Du glemmer aldrig lugten i gymnastiksalen. For andre var det langt fra en god lugt, men for dig er det lugten af gode minder!

8. Du kan stadig sidde i nogle virkelig mærkelige positioner. Og det er først, hvis andre kommenterer på det, at du selv opdager det. 

9. Du har stået på hovedet, slået flik-flak og meget andet så mange gange, at du slet ikke bliver rundtosset mere. Så de vilde forlystelser i Tivoli kan bare komme an!

10. Barberede ben  også om vinteren! Du har måske endda lidt svært ved at komme af med vanen med bløde ben, også selvom de ikke er synlige om vinteren mere. 

11. Du kan stadig drømme om, at du udfører nogle af de tricks, som du engang har kunnet. Men indrømmet, du er ikke sikker på, at det er den bedste idé at forsøge dig med dem nu...

12. Du husker stævner som det fedeste i hele verden! Særligt dem med overnatning, hvor du kunne ligge og snakke om gymnastik, kærlighed og pinlige historier med dine gymnastik-venner. 

13. Du kan sætte de strammeste knolde og hestehaler! Det er bare en gammel vane, men det er nu ikke dumt hurtigt at kunne sætte en flot frisure, som holder hele dagen (og natten)!

14. Folk synes, du blærer dig, når du strækker ud. Men du er slet ikke selv tilfreds, for du ved, at du ikke engang giver dig fuldt ud

15. Hvis du kan lide en en ny sang i radioen, overvejer du lige, om den ville være god til en rytmegymnastik-rutine. As It Was med Harry Styles ville være en sjov rutine!

16. Og 5, 6, 7, 8... Ja så ved du, at det handler om at være klar til starte!

17. Du ved, at når en anden gymnast siger "sidste gang", så er det slet ikke sidste gang. Nej, den skal lige sidder der, før de kan gå videre!

18. Du har tænkt, at dine børn selvfølgelig også skal gå til gymnastik. I hvert fald en enkel sæson eller 10... Selvfølgelig kun hvis de har lyst...