Drømmer om julekalendere
Drømmer du også om din chokoladejulekalender?© Getty Images, Postme.dk

10 ting, du kender, hvis julekalenderen er det første, du åbner om morgenen

Du har slet ingen problemer med at stå op om morgenen i december

3. december 2021 af Camilla Stubbe

1. Det er det første, du tænker på, når du står op. Og det sidste du tænker på, når du går i seng.

2. Du har ingen problemer med at stå op om morgenen i december. Det er den vildeste motivation, at julekalenderen bare venter på, at du åbner den.

3. Det er aldrig for tidligt til et stykke chokolade. Har du en chokoladekalender, bliver den sikkert spist med det samme. Hvem kan seriøst vente, når lågen ER åbnet?

4. Du er helt ligeglad med, hvad andre mener. Du bliver aldrig for gammel til en julekalender! Aldrig!

5. Du har et godt øje til de udenlandske julekalendere. I mange andre lande varer julekalenderne jo helt til den 25. december – mindblowing!

6. Det er kun sket meget, MEGET få gange, at du har glemt at åbne din julekalender. Og så er alt pludselig ligemeget, for du kan ikke tænke på andet hele dagen.

7. Du åbner aldrig forud, selvom det er viiiiirkelig fristende. Tanken om så at have en dag uden at åbne en låge eller pakke er bare ikke det værd.

8. Du får et lille kick ud af at åbne din julekalender. Og det er faktisk ligemeget, om den indeholder en chokolade, en vingummi eller en håndcreme!

9. Du deler aldrig indholdet i din julekalender. Måske lige med undtagelse af en af de der klamme chokolader med alkohol inden i... Den giver du gavmildt væk.

10. Hvert år håber du, at nogen giver dig en julekalender. Det er jo bare ikke det samme, hvis du selv køber den (men du kunne godt finde på det).

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide