Kvinde har det varmt
Kan du genkende nogle af tingene?© Getty Images

11 ting, du kun forstår, hvis du altid har det mega varmt

Du kender helt sikkert også til frustrationerne over en tændt brændeovn og frygten for dunjakker og varmelamper

23. november 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

1. Du kan aldrig have en grå bluse eller t-shirt på uden at få store svedpletter under armene. Du har efterhånden accepteret, at den farve ikke skal være i dit klædeskab. 

2. En tændt brændeovn eller pejs er din værste fjende – hvem er det, der synes, at en brændeovn skaber hygge? Den bringer nærmere hedeture og vejrtrækningsproblemer! 

3. Du har aldrig forstået dem, der tager til Thailand for at holde jul og fejre nytår i 32 grader. Så vil du langt hellere blive hjemme i det kolde Danmark, hvor der (hvis du er heldig) måske falder sne i juledagene. 

4. Du er i al hemmelighed lidt glad for, at din arbejdsplads ikke skruer varmen højere op end 19 grader denne vinter. Så slipper du nemlig for hele tiden at åbne vinduet for at få lidt kulde (til store frustrationer for dine kollegaer). 

5. Du forstår slet ikke, hvorfor dunjakker er blevet så populære. Et materiale, som varmer dig op, jo mere du bevæger dig? Nej tak!

6. Du må gang på gang takke nej til varm kakao, chai latte og gløgg, for du ved, at der er en hedetur på vej, hvis du begynder på den varme drik. Så er det godt, der stadig findes iskaffe... 

7. Du får det altid ulideligt varmt af at shoppe. Følelsen af at gå ind i en varm butik iført alt dit vintertøj er nok til, at du holder dig til onlineshopping denne vinter. 

8. Du har konstant en naturlig blush på kinderne. Nogle gange kan det være super irriterende, og andre gange er du vild med dit friske look

9. Du vil helst undgå at sidde et sted, hvor der er varmelamper. En varm stråle af luft lige i dit ansigt? Nej tak. 

10. Du føler dig ret heldig i år, når du kigger på din elregning. Så er det alligevel en fordel at være en omvandrende radiator, for du behøver nemlig ikke at tænde for varmen! 

11. Du har aldrig forstået konceptet hyggesokker. For dig er der i hvert fald ikke noget hyggeligt ved rygende varme fødder.