Demi Levato i Camp Rock
Vi er nok ikke de eneste, der har været der...© Disney Channel, Sudden Motion Productions, Alan Sacks Productions

16 ting, du med garanti kan huske, hvis du har været en crazy fangirl

Du ventede på, at FBI ringede. Du vidste nemlig alt om dit idol ned til mindste detalje

9. juni 2020 af Zenia Andine Kehlet

1. Dit værelse var fyldt med plakater af dine idoler faktisk var der ikke ét hvidt spot tilbage på væggene.

2. Du gennemlevede Sophie's Choice, hver gang du måtte tage det svære valg om, hvilken plakat der skulle op at hænge... Hvordan kunne de også finde på at putte begge dine idoler op på hver sin side af plakaten?

3. Du brugte alle dine penge på merchandise. Faktisk bare ALT, der havde noget at gøre med dine idoler. Havde dit idol afsløret, at han elskede ice tea? Så var det pludselig også din nye favoritdrik!

4. Du havde fuldstændig styr på, hvad dine idoler lavede. Hver dag, hver time og næsten hvert minut! 

5. Twitter var nok dit mest brugte medie og tweet-limit var et af dine mest sagte ord... Hvorfor skulle der også være grænser for, hvor meget du måtte skrive til dine idoler, når de endelig var online?

6. ALLE dine kræfter gik nemlig på at blive opdaget af dine idoler – og forhåbentlig få et tweet tilbage... Selvom det aldrig skete...

7. Du læste fanfics med dine idoler. Edward fra Twilight, der pludselig var pilot, og Harry Styles fra One Direction, der i virkeligheden var din halvbror... Det er seriøst et helt nyt level af crazy!

8. Du blev mere ked af det, da dine idoler gik fra deres kærester, end da du gik fra din egen. Bevares, du var bare så glad på deres vegne. 

9. Din baggrund på telefon og computer var dit yndlingsbillede af dine idoler. Så kom du jo i godt humør, hver gang du låste skærmen op. 

10. Ingen skulle snakke grimt om dine idoler, for at du forsvarede dem, som du ville forsvare en god veninde, var lige så sikkert som 'amen' i kirken. Amen.

11. Du meldte dig ind i alle grupper, der havde bare en smule at gøre med dine idoler. Det var jo faktisk herigennem du mødte Andrea fra Spanien, som hjalp dig med dine spansklektier.  

12. Meetups med andre fans var en stor ting, for endelig behøvede du ikke være alene om at være en crazy fangirl. 

13. Fandommen var din helt anden familie. Og hvad var bedre end at blive sat sammen med nogle, du havde en KÆMPE ting tilfælles med? 

14. Dine redigeringsskills blev virkelig sat på prøve, når du (selvfølgelig) skulle have lavet et billede med dine idoler og dig selv stående sammen. 

15. Du ventede på, at FBI ringede. Du vidste nemlig alt om dit idol ned til mindste detalje. Taljemål? Yndlingssnack? Fødselstidspunkt? Yes, selvfølgelig vidste du det!

16. Det var nogle af de bedste år af dit liv. Det bragte dig venner og ikke mindst en masse glæde – det kommer vi ikke udenom. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.