Julen 2021
Wuhu, endelig kan vi holde i hånden om juletræet igen!© Getty Images, Vhv.vr, Disney+, Saxo.com

12 ting, vi glæder os til ved denne jul, som vi ikke kunne sidste år

Se julefilm i fjerneren fremfor Søren Brostrøms ansigt

24. november 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

1. Skråle med på salmerne i kirken. Nok plejer det at være på Heidis Beer Bar og ikke i kirken, vi giver den mest gas, men i år kan præsten og organisten godt gøre sig klar til, at vi går amok til alle bangersneDejlig er den himmelblå, Et barn er født i Bethlehem og Dejlig er jorden skal have fuuuld skrue, efter vi ikke måtte sige et pip sidste år. 

2. Se vores nordjyske familie. Ingen mink skal holde os fra hinanden i år! INGEN! 

3. At kunne lave noget andet end at lægge puslespil, strikke og synge fællessang med Philip Faber i dagene mellem jul og nytår. Andre, det løber koldt ned ad ryggen på, når folk taler om at lave puslespil? Kan. Ikke. Lægge. Flere. Brikker!

4. Holde i hånd om juletræet. Det var altså bare akavet sidste år, da vi skulle gå på en lang række efter hinanden...

5. Lege isterningeleg i byen den 25... Eller... Nej... Nej okay, det er vist aldrig nogen god idé, corona eller ej....

6. Ikke at skulle give akavede albuer til folk, når vi møder hinanden til panikshopping den 23. “Du får lige sådan en her”... Nej...

7. Julefrokoster med folk fra nær og fjern. Der skal både holdes med den eeeene side af familien og den aaanden side og selvfølgelig mødregruppen, badmintonholdet, den gamle folkeskoleklasse, arbejdet, dine veninder, din kærestes venner og, og, og... Den skal ikke have for lidt i år! (Forhåbentligt).

8. Rent faktisk at se noget andet i fjernsynet end Søren Brostrøms ansigt. Søren, du er sød, men vi vil bare hellere se lidt Disneys Juleshow. Sorry, not sorry.

9. Tage på julemarked og bruge en masse penge på nisser, gran og julepynt, vi egentlig ikke mangler. Perfekt! 

10. Være flere mennesker juleaften. Endelig kan du give din mormor den krammer, hun fortjener, når du pakker hendes hjemmestrikkede sweater op – wuhu

11. Ikke have dårlig samvittighed over at se gamle venner og veninder. Sidste år var det jordens mest udfordrende tællearbejde: “Jamen hvis jeg ser Kirstine, skal jeg så også tælle hendes kæreste med i min bobbel? Eller...?” I år vil vi se alle dem, vi vil!

12. Rent faktisk kunne bytte vores gaver i en fysisk butik. Er vi de eneste, der stadig har et sæt sokker i størrelse 44 liggende inde i skabet fra sidste jul, vi aldrig fik byttet? Ups...

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide