Kate Winslet og Leonado Dicaprio som Jack og Rose fra Titanic
Skibet kommer til at sejle fra England til New York – præcis som Titanic.© Twentieth Century Fox, Paramount Pictures, Lightstorm Entertainment

Titanic bliver genskabt – og du kan komme med ombord

Titanic II bliver en tro kopi af det originale skib

24. oktober 2018 af Freyja S. Anderberg

Så er der spændende nyt til alle os, der stortudede med til filmen Titanic, da skibet led sin forfærdelige skæbne – og sikkert også til alle jer, som godt kunne holde tårerne tilbage.

For den australske milliardær Clive Palmer er ved at få bygget et Titanic II, som skal sejle den oprindelige rute.

En tro kopi af Titanic

Titanic II bliver fuldstændig magen til det oprindelige skib – både udadtil, men også indvendigt i kahytterne, spisesalene og balsalene. Det bliver altså præcis, som vi kender det fra filmen. Og så bliver skibet også inddelt i klasser på samme måde, som Titanic gjorde – med første, anden og tredje klasse. 

Det eneste, som bliver anderledes – og forbedret (!) – er den øgede sikkerhed med bedre teknologi og langt flere redningsbåde, for vi kan jo ikke have, at historien gentager sig... 

En sejltur fra England til New York

Titanic II har fået til opgave at sejle den tur, som det oprindelige skib ikke fik fuldført. Så med det nye skib kan du sejle med fra England til New York, ligesom Titanic skulle have gjort. 

Der er plads til præcis 2400 passager og 900 personer til mandskabet – så alt bliver tilsyneladende som på skibet Titanic, som vi så i filmen af samme navn.

Skibet er ved at blive bygget i Kina, og det har været på samlebåndet siden 2012. Det er endnu ikke sikkert, hvad en billet vil koste, men vi kan på nuværende tidspunkt godt regne med, at skibet vil få sin jomfrurejse i 2022. Vi kan dog ikke helt finde ud af, om vi tør sejle med eller ej... Tør du?

Kilder: CNN, News.com

Vil du holdes opdateret på seneste nyt om film og serier? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.