Tom Cruise
Tom Cruise

Tom Cruise bliver gift til august

Og det bliver en ceremoni hos Scientology for de to turtelduer

5. juli 2005

Det er bare 8 uger siden Tom Cruise og hans 14 år yngre kollega Katie Holmes begyndte at date - og kun knap 3 uger siden, at Tom friede til Katie på toppen af Eiffeltårnet. Og nu skal brylluppet så allerede stå, sladrer kilder tæt på parret: De to turtelduer bliver nemlig efter alt at dømme hr. og fru i næste måned!

Som den gode scientolog, Tom er, har han overtalt Katie til at blive gift ved en rigtig Scientology-ceremoni. Katie var ellers katolik, men efter hun blev kæreste med Tom, er hun begyndt at studere Scientology, og hun er "virkelig begejstret for" troen.

Selve bryllupsceremonien finder derfor sted i Scientologys hovedkvarter i Los Angeles, hvorefter festen bliver holdt på en luksus-yacht, der engang tilhørte Scientologys grundlægger, L. Ron Hubbard.

- Tom har opfordret Katie til at tage vores tro op, og de har begge indvilliget i at have en Scientology bryllupsceremoni, siger en sladdervoren kilde.

- Det er blevet en forudsætning for Tom, at de nærmeste i hans liv også skal være scientologer. Han var dybt chokeret, da Nicole vendte ryggen til hans tro, men han er overlykkelig over, at Katie har taget troen til sig, supplerer en anden kilde.

En ren overflod af stjerner er på gæstelisten til det famøse bryllup - blandt andet med-scientologerne John Travolta, Kirstie Alley og Lisa Marie Presley. Også ikke-troende som Oprah Winfrey, Robert De Niro, Dustin Hoffman og Robin Williams skal med.

Rygtet vil i øvrigt vide, at de nygifte bagefter skal på bryllupsrejse på den eksklusive yacht.