Tom Cruise
Tom Cruise

Tom Cruise er blevet bindegal

I følge en ny undersøgelse slår stjernen selv Michael Jackson i galskab

22. juli 2005

Det kan godt være, at Tom Cruise selv mener, at han bare er en kåd ungersvend, der er helt og aldeles forblændet af forelskelse - men det er bestemt ikke alle, der deler den opfattelse. Flere og flere har udtalt sig kritisk om stjernens heftige (og meget offentlige) romance med sin 16 år yngre kollega, Katie Holmes. Og nu viser en amerikansk undersøgelse over kändisserne vildeste øjeblikke, hvor alt tilsyneladende har slået klik for dem, at Tom Cruise kommer ind på en klar førsteplads.

Det er det amerikanske blad TV Guide, der står bag undersøgelsen, og den konkrete situation, der har fået læserne til at erklære Tom momentant sindssyg, er hans nylige optræden hos talkshow værten Oprah Winfrey. Her sprang Tom nemlig hæmningsløst rundt i Oprahs sofa, mens han udbredte sig om, hvor perfekt Katie er.

Man må sige, at det er noget af en præstation af Tom, at han er løbet med den lidet attraktive førsteplads. Han har nemlig banket både Michael Jackson (for dengang han holdt babyen Blanket ud over balkon-kanten i Berlin), Mariah Carey (for at bryde sammen på åben skærm på MTV) og Whitney Houston (for - under et tv-interview, hvor hun taler ud om sit stofmisbrug - at sige "Crack er billigt. Jeg tjener for meget til at ryge crack"). Men de kloge siger jo også, at forelskelse minder skræmmende meget om sindsyge...

Du vil (garanteret) også kunne lide