Tom & Katie
Tom & Katie

Tom melder Katie til træning

Stjernen kræver, at hun kommer i topform inden brylluppet i juli

3. maj 2006

Der er snart ikke den kändismor, der ikke har sagt, at det er en skandale, at Hollywood-stjerner skal være tilbage i deres sædvanlige toptrimmede form, så snart de har født en baby. Men måske kommer presset slet ikke udefra. I Katie Holmes tilfælde kommer presset i hvert fald et andet sted fra - nemlig fra Tom Cruise.

Det er bare 2 uger siden, at Katie fødte hendes og Toms første barn - en datter ved navn Suri. Det til trods er Tom allerede gået i gang med at planlægge, hvordan hans kommende hustru kommer i form igen, så hun kan være toptunet og fit til parrets bryllup (der ifølge de seneste rygter finder sted den 1. juli). Tom har således meldt Katie til et trænings-kursus for kommende brude, og målet er, at hun skal smide 20 kilo i løbet af de næste 2 måneder!

Sladdervorne kilder nær celebrity-parret beretter, at Katie er stolt af Toms stålsatte beslutning om at få hende tilbage i topform. Men Toms anstrengelser på Katies vegne gør dog ikke det store indtryk på Katies far, Martin. Han mener (ikke overraskende), at den kommende svigersøn presser datteren unødigt.

- Katie træner allerede for at få hendes ryg og skuldre i form, og jeg kan simpelthen ikke bifalde det, der sker, siger han.

Katies træner har dog fuld tiltro til, at stjernen snildt kan nå sit mål:

- Hun er meget motiveret. Brylluppet nærmer sig med hastige skridt. Vi er blevet bedt om at få Katie i fantastisk form. Det er bare om at komme i gang, siger fitness guru'en Brad Kaufmann, der træner Katie.