Tom Cruise
Tom Cruise

Tom vil spise moderkagen

Den er nemlig så sund, mener han

18. april 2006

Mange mener, at Tom Cruise er blevet en anelse skør, efter han har fundet sammen med Katie Holmes. Parret blev forlovet efter bare 2 ugers bekendtskab, hvilket Tom annoncerede ved at hoppe rundt i Oprah Winfreys sofa på hendes talkshow. Snart efter blev Katie gravid - hun ventes at føde hvert øjeblik, det skal være ? og Tom er gået op i graviditeten med en anelse mere entusiasme end normalt. Blandt andet er det kommet frem, at stjernen har købt en ultralydsmaskine til at følge med i sit barns udvikling, og han mener, det vil gøre Katie godt, om hun føder på god Scientology-manér - i tavshed! Og nu har stjernen så fået endnu en god ide:

- Jeg vil spise moderkagen, betroede Tom forleden en journalist.

- Jeg mener, at det vil være godt. Meget næringsrigt. Jeg spiser navlestrengen og moderkagen.

Her var det, at den hjælpsomme journalist, der stod for interviewet indskød, at moderkagen er reeeet stor ( i gennemsnit over 500 gram). Forelagt det faktum, sagde Tom:

- Ok, måske vil jeg ikke så?

I mange kulturer er det normalt at spise moderkagen - nogle mener endda, at det kan modvirke fødselsdepressioner, hvis man gør det. Det er dog som regel et råd, der gives til moderen - ikke til faderen!