Topstjerner
Skal den gamle topstjerne skiftes ud med en af disse?© Nordicnest.dk, Georgjensen.com

14 vildt flotte topstjerner til toppen af dit juletræ

Skal din topstjerne være af guld, sølv, papir, perler, glimmer eller måske en god blanding?

9. oktober 2021 af Camilla Stubbe

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er snart tid til at finde al julepynten frem. Måske du har nogle søde kravlenisser, der skal op og hænge? Nogle flotte julelys til vinduerne? Men har du en smuk topstjerne til juletræet? Vi mener jo, at det vigtigste julepynt er juletræets topstjerne. Det er stjernen på toppen af grantræet, som er prikken over i'et. 

Mangler du en topstjerne? Eller skal den gamle topstjerne skiftes ud med en ny? Så har vi her fundet 14 forskellige og vildt flotte topstjerner i både sølv, guld, papir, glimmer og endda med lys og perler. 

1. Den klassiske topstjerne fra Georg Jensen

Du kan ikke gå galt i byen med denne tidsløse, flotte Georg Jensen topstjerne i guld. Den vil pryde et hvert juletræ – stort som småt, da den fås i tre forskellige størrelser.

Topstjernen kan købes hos Georg Jensen fra 499 kroner her.

Er du mere til julepynt i sølv, så fås topstjernen fra Georg Jensen også belagt med rhodium her.

Georg Jensen topstjerne
© Georg Jensen

2. Den minimalistiske topstjerne

Har du nok glimmer og guld og på dit juletræ? Eller er du bare slet ikke til det prangende julepynt? Så er denne fine topstjerne perfekt til dig. Den utrolig enkel, men vil stadig være sidde flot på toppen af dit juletræ.

Du kan købe den minimalistiske topstjerne fra Oyoy hos Nordic Nest.dk til 399 kroner her.

Oyoy minimalistisk Topstjerne
© Nordic Nest | Oyoy

3. Topstjernen i sølv fra Rosendahl

Denne flotte topstjerne fra Rosendahl er til dig, som er på udkig efter en topstjerne i sølv. Den har en mase fine detaljer, og udgør den perfekt afslutning til toppen af dit juletræ.

Du kan købe den flotte topstjerne fra Rosendahl til 449,95 kroner lige her.

Pssst.. Er du alligvel til guld-julepynt? Så fås topstjernen altså også i guld.

Rosendahl Topstjerne
© Rosendahl

4. Den nordiske topstjerne fra Broste

Denne topstjerne adskiller sig i den grad fra de klassiske guld- og sølvfarvede messing topstjerner. Topstjernen her er nemlig lavet i papir, og har en mørk, naturlig farve. Vi er vilde med det nordiske look, og vi er sikre på, at den vil se godt ud på dit juletræ!

Du kan købe topstjenen fra Broste hos Nordic Nest.dk til 140 kroner her.

Broste Topstjerne
© Nordic Nest | Broste

5. Den lysende topstjerne

Med denne topstjerne er du sikret en juletræstop, som dine gæster uden tvivl vil ligge mærke til! Du kan nemlig sætte to AA-batterier i topstjernen, så den kan lyse smukt på toppen af grannet. Og ikke nok med det, har stjernen en indbygget timer, så du ikke behøver at tænde og slukke den – perfekt til dig med et stort og højt juletræ.

Den lysende topstjerne fås hos Lampeguru.dk til 125 kroner (uden batterier) lige her.

6. Den runde topstjerne

Skal dit julepynt være unikt og anerledes? Så kan vi klart anbefale dig denne fine, topstjerne. Den har nemlig en rund form med et smukt motiv indeni. Selvom topstjernen er rund, indeholder den rigeligt med stjerner – og endda en elg! Virkelig sødt!

Du finder topstjernen fra Pluto hos Nordic Nest til 160 kroner her.

Rund Topstjerne
© Nordic Nest | Pluto

7. Den grønne topstjerne

Denne fine topstjerne er fra Broste, og er lavet i papir. Den mørkegrønne farve vil passe perfekt til et enkelt juletræ eller til at kaste opmærksomheden på nogle flotte julekugler. Topstjernen vil altså også passe til det minimalistiske look, som jo stadig er utroligt populært.

Køb topstjernen fra Broste på Noru.dk til 140 kroner her.

Broste topstjerne
© Noru | Broste

8. Endnu en Georg Jensen topstjerne

Skal dit juletræ have en eksklusiv og smuk topstjerne i guld? Så vil vi gerne foreslå denne Georg Jensen topstjerne belagt med 18 karat guld. Topstjernen er designet i 2020 og har navnet ”Isblomst“, og vi synes det passer helt perfekt til motivet! 

Du kan købe ”Isblomst“ hos Georg Jensen til 699 kroner her.

Georg Jensen topstjerne
© Georg Jensen

9. Topstjernen med glimmer

Vi er vilde med alt, der har glimmer på sig – især denne topstjerne. Den er super fin med guld-glimmer, som uden tvivl vil se virkelig godt ud på toppen af et hvert juletræ. Og så koster den ikke særlig meget, hvilket vi synes er en klar fordel – så er der jo flere penge til pebernødder og julesmåkager!

Du kan købe topstjernen fra House Doctor hos Nordic Nest.dk til 117 kroner her.

Glimmer topstjerne
© Nordic Nest | House Doctor

10. Den enkelte med lys

Kan du ikke få nok af lys på dit juletræ? Så har vi her fundet en topstjerne perfekt til dig! Med 30 LED-lys på en dobbelt guld-stjerne form kan du få lyst til juletræ godt op i den mørke julemåned. Topstjernen har en timer indbygget, og ikke nok med det kan du tilkøbe en fjernbetjening, så du helt selv kan styre, hvornår den skal lyse og slukke.

Topstjernen er fra Sirius og kan fås hos Davidsen.dk til 149,95 kroner her.

Sirius Topstjerne
© Davidsen | Sirius

11. Den hvide topstjerne

Elsker du sne, og drømmer du om en hvid jul? Så har vi fundet en topstjerne, der i hvert faldet bidrager til stemningen om en jul, hvor det sner. Denne fine, hvide topstjerne er fra Broste, og den er lavet i papir med en masse smukke detaljer. 

Du kan købe den hos Nordic Nest.dk til 139 kroner her.

Broste Topstjerne
© Nordic Nest | Broste

12. Den med 3D-effekt

Med denne topstjerne fra Casa får du den perfekte afslutning på toppen af dit pyntede juletræ. Stjernen er lavet af metal med guld look, og foruden et fint blomstermotiv i midten, giver den en unik 3D-effekt, som klart vil fange dine gæsters opmærksomhed juleaften. 

Topstjernen kan købes hos Imerco.dk til 129,95 kroner her.

Casa Topstjerne
© Imerco | Casa

13. Den med sølv-glimmer

Denne fine topstjerne er til dig, der elsker glimmer og glitter – og selvfølgelig også sølv. Ikke nok med at vi kan tjekke alle bokse af for, hvad en topstjerne skal bestå af, så er den ovenikøbet ekstrem budgetvenlig – så selvom det er lækkert, behøver du ikke leve af risengrød resten af december, når julegaverne er købt. 

Denne topstjerne kan du købe på Harald-nyborg.dk til 14,95 kroner her.

Sølv Topstjerne
© Harald Nyborg | Nowel

14. Topstjernen med guldperler

Denne stjerne er lige, hvad du søger, hvis du er på jagt efter en topstjerne i guld, som nærmest ligner et smykke til din juletræstop. Vi synes i hvert faldet, at den er virkelig pæn – og at den vil passe godt i ethvert hjem, hvor julepynten godt må være lidt ekstra.

Du kan købe den på Julekram.dk til 499 kroner her.

Topstjerne med perler
© Julekram

Ikke på udkig efter en topstjerne?

Når du først har fundet den helt perfekte topstjerne, må du simpelthen ikke gå ned på resten af pynten til dit juletræ. Det kan for eksempel være hæklede julekugler, spiseligt julepynt eller måske du er til disse sjove og seje stykker julepynt? Det vil nok se lidt for enkelt ud, hvis du KUN har topstjernen på dit juletræ i hvert fald... 

Mens du er i gang med at finde den helt rigtige topstjerne og pynte op, kan vi kun anbefale, at du sætter lidt julemusik på for at komme i den rette julestemning. Vi foreslår helt klart disse julekalendersange fra din barndom.

Rigtig god fornøjelse – og glædelig jul!

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide