Ida Rud Nielsen
© Woman

‘Tykke Ida’ har med sine afklædte billeder hjulpet andre til at slippe deres selvhad

“Det værste, der kan ske ved at være afklædt foran hele Danmark? Grimme kommentarer. Men dem har jeg fået hele mit liv, fordi jeg er blevet mobbet, siden jeg var barn”

23. november 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

“Mine deller på maven er ulækre.” “Jeg har en grim næse.” Kaster du selvhadende ord efter dig selv, når du kigger i spejlet eller ser et billede, andre har taget af dig? Sådan ville du sikkert ALDRIG tale til andre, vel? De seneste par år har der (heldigvis) været meget fokus på, at vi skal lære at acceptere og elske os selv, som vi er, hvilket mange kvinder har kæmpet for. En af dem er Ida Rud, som er 35 år, overvægtig – og kropspositivist.

Ingen er forkerte

Du har måske set Ida Rud i DR-programmet Tykke Ida, hvor hun kæmper for at se ud, præcis som hun gør og leve sit liv, som hun helst vil leve det. Ida Rud har også en Instagramprofil, hvor hun deler billeder af sig selv (næsten) helt afklædt. Det gør hun blandt andet for at hjælpe andre med at lære at elske og respektere sig selv – som hun selv har lært. For som Ida Rud skriver på et af sine opslag: “Ingen er forkerte.” 

Ida Ruds gode råd til dig, der vil elske din krop

Vi har talt med Ida Rud om hvilke gode ting, det har medført, at hun har været afklædt foran hele Danmark, og hvor hun har fundet modet til at dele sine afklædte billeder med fremmede. Derudover har Ida et utroligt godt råd til, hvordan du selv lærer at elske og respektere din krop.

Se Idas svar i videoen herunder.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.