Baby med nissehue på
Hvem der bare var et decemberbarn!© Getty Images

Undersøgelse afslører, hvorfor det er en kæmpe fordel at være født i december

Endnu en fantastisk grund til at have fødselsdag i julemåneden!

17. december 2018 af Simone Overgaard Aaberg

Det er ikke alle, der forbinder det som noget lutter positivt at være født i december. Det er de færreste, der husker din fødselsdag, for de har for travlt med Jesus', og så er der kun gaver én måned om året (ja ja, det hele skal selvfølelig ikke gå op i materielle ting...). Men hey, der er faktisk flere gode grunde til at have fødselsdag i december!

Decemberbørn lever længere

En undersøgelse viser ifølge The Sun, at babyer født i december ofte lever længere – ja, faktisk har decemberbørn større sandsynlighed for at blive over 100 år, end babyer født i det modsatte halvår. I hvert fald hvis vi skal tro på videnskaben (og det gør vi jo!).

Det er altså endnu en af de fantastiske fordele ved at have fødselsdag i december. Så når du synes, det hele bliver lidt træls, og at julen stjæler fokus fra DIN dag i centrum, så tænk på, at du forhåbentlig har maaaange flere fødselsdage at se frem til. Og nå ja, så er der lige en ekstra bonus, som du kan glæde dig over... 

Babyer født i december er sødere ved andre 

... Ja, det ved du jo selvfølgelig godt. Men nu kan du også dele den særdeles vigtige information med dine omgivelser! En anden undersøgelse viser nemlig, at babyer født i december brokker sig mindre end de fleste, og det gør dig automatisk meget rarere at være sammen med. 

Samtidig har decemberbørn efter sigende mindre humørsvigninger, hvilket både du og dine kære formentlig sætter ret stor pris på (men hvordan kan du også undgå at være andet end glad, når du tænker på alle de fede ting, som sker i din fødselsdagsmåned!). 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.