Velkommen til singlelivet – med børn

Jeg var ikke bare blevet single, jeg var også blevet alenemor. Og hvordan er det lige, man møder mænd når hele ens liv er skemalagt, spontanitet er tæt på umuligt, og hvad med de ekstra kilo og strækmærker, der hører til min morkrop? Løber mænd ikke skrigende bort, når de hører man er en pakkeløsning?

Jeg stod bagerst i køen, og jeg blev sprunget over igen og igen af lækre unge kvinder med hele livet foran sig. Okay, overdrivelse fremmer forståelsen, men det føltes i hvert fald sådan. Men hvad kan man forvente, når ens nye yndlingsbeskæftigelse fredag og lørdag aften er at ligge i fosterstilling på sofaen i selskab med Orange is the new black, Kims og Marabou?

Det tog mig evigheder at finde ud af, hvorfor jeg pludselig havde så stor trang til at gemme mig, være alene og tro jeg var mindre værd end andre singlekvinder. Jeg var simpelthen bange for at møde omverdenens reaktion på, at jeg var single, og mor. Jeg har mødt utallige mennesker på min vej, der har dømt mig, uden at kende min historie. Fået utallige beskeder på facebook, dating.dk og tinder fra ukendte mænd der tror jeg er desperat efter sex, og så er der dem i min omgangskreds der diskret spørger om ”Er det ikke umuligt at score, når man har børn?”.

“Mr. Who knows his name"

Men skal samfundets stereotype syn på enlige mødre bestemme om jeg må gå i stilletter, drikke mig fuld og have one night stands, når mine børn ikke er hjemme? Heldigvis ikke! Og det viste sig, heldigvis også, at jeg tog fejl. Der er masser af søde, lækre og frække mænd, der tænder på kvindelige former, og jeg står kun bagerst i køen fordi jeg selv har valgt det. Når mine børn ikke er hjemme, så er jeg en helt almindelig kvinde, med behov for sex, opmærksomhed og socialisering. Det er nu ikke, fordi mine børn ikke fylder i mit indre, når de er væk, men jeg prøver at få det bedste ud af situationen. Jeg bliver høj af komplimenter, og jeg har anerkendt, at mit eneste behov pt er at bruge søndag formiddag i sengen med ”Mr. Who knows his name” og ikke have nogen forpligtelser over for ham mandag.

Gæstebloggere
Woman-læserne skriver

Velkommen til. Her kan du læse indlæg fra andre Woman-læsere præcis som dig selv. Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil dele med os og de andre læsere, kan du kontakte os på [email protected]