Vidunderlig badetøjskampagne gør op med thigh gap

“Mine lår er så sexede, at de ikke kan stoppe med at røre ved hinanden"

12. juli 2016 af Marianne Fischer

En af verdens mest kendte og smukkeste plus size-modeller, Ashley Graham, har endnu en gang sat fokus på at acceptere og elske sig selv og sin krop. Modellen kæmper gang på gang for at få kvinder verden over til at elske deres kroppe – uanset størrelse.

Og det budskab forsøger hun nu også at udbrede med en ny kampagne kaldet #Dont mind the Gap i samarbejde med badetøjsfirmaet Swimsuits For All. Her forsøger hun at lukke ned for den trenden 'thigh gap', som handler om, at der skal være mellemrum mellem kvinders lår. Noget som denne geniale kvindelige komiker også har lavet meget sjov med. 

Graham er ikke alene om at sætte fokus på en positiv kropsopfattelse blandt kvinder. Sammen med hende er modellerne Denise Bidot og Iskra Lawrence, der heller ikke passer ind i det typiske kropsideal.

Her viser modellerne deres kroppe (og manglende thigh gaps).

Også for almindelige kvinder

Men kampagnen #Dont mind the gap er ikke kun for smukke modeller, men også for ganske almindelige kvinder. Og på Instagram vrimler det også med kvinder, der har taget billeder af sig selv i badetøj og tagget både @swimsuitsforall og #dontmindthegap.

Vi tager hatten af for de seje damer – og helt ærligt, hvem er det egentlig lige, der har noget imod thigh gap!