Woman bliver endnu større online! Derfor siger vi farvel til magasinet – fortæl os om dit bedste minde

Hvad har været din bedste oplevelse med Woman? Fortæl os det, og kom med i den allersidste trykte udgave

28. september 2017

Kære Woman-læsere

Der sker store (som i kæmpestore!) ting her på Woman. Fra februar 2018 er det nemlig slut med at læse Woman på print, men til gengæld giver vi den endnu mere gas online.

De sidste 17 år har magasinet Woman været en stor del af mange kvindeliv. Vi har skrevet om liv og livsstil, mode og makeup, sex og sundhed, mænd og kærlighed, veninder og familie. Vi har skrevet om alt det, der fylder og er vigtigt i vores og jeres tilværelse, og vi har elsket hvert øjeblik. Men tiden er inde til en forandring, så vi kan komme endnu bredere ud.

En ny og lovende fremtid

Selvom vi skal tage afsked med selve det trykte magasin, lukker konceptet og brandet Woman dog på ingen måde ned. Tværtimod! Woman.dk lever videre med fornyet styrke, og fremover vil vi kunne bruge endnu flere kræfter på at give jer det allerbedste, Woman har at byde på – lige her på skærmen. 

I mellemtiden vil vi vildt gerne vide, hvad der har været din allerbedste, vildeste og sejeste oplevelse med Woman. Fortæl os om det på Facebook eller på mail til [email protected], så kommer din historie måske med i den allersidste trykte udgave af Woman, der er på gaden den 8. februar 2018.

Masser af Woman-kærlighed fra alle os på redaktionen ❤️

Læs mere fra samme kategori