Woman har fået sin helt egen clairvoyant, og du kan stille hende spørgsmål lige her

Når jeg siger til folk, at jeg er clairvoyant, kigger de fleste nysgerrigt på mig, og beder mig fortælle mere. Andre rynker lidt på næsen, mens de resterende kigger på mig, som om jeg må have slået hovedet. Når jeg så tilmed fortæller dem, at jeg også arbejder med engle, så hopper kæden af for de fleste…

Så hvis du er en af dem, der synes, at det er lidt anderledes og langhåret, så kan jeg kun give dig ret. At arbejde med clairvoyance og snakke med engle til hverdag er bestemt ikke et helt normalt job.

Hvis jeg helt kort skal forklare, hvad det er, jeg kan, så arbejder jeg som clairvoyant, hvor jeg samtidig rådfører mig med skytsengle, vores personlige engle og vores guider. Det gør jeg i samspil med min intuition og mine englekort. Det hele afhænger af hvem min klient er, og hvilket spørgsmål eller problemstillinger jeg skal hjælpe med. Men jeg blander mine kort, samtidig med at jeg tænker på det jeg gerne vil bede om hjælp til eller have svar på. Jeg trækker derefter flere forskellige kort og tolker kortenes betydning, samtidig med at jeg intuitivt får svar. Og det skønne ved det hele er, at jeg kan læse folk, selvom de ikke er foran mig. Så det har faktisk ingen betydning, om det er ansigt til ansigt eller via. telefon eller mail. Så det giver alle mulighed, uanset hvor man er bosat, for at få glæde af det. 

Hvordan kan jeg så hjælpe dig?

Når jeg arbejder med engle, vil det sige, at jeg kan bede dem om hjælp til diverse ting, men jeg kan også få svar på mine spørgsmål via mine englekort og min intuition.  Og til dem af jer, der ikke ved, hvad englekort er, så er det ligesom tarotkort, som de fleste nok har hørt om.

Lige umiddelbart er der ikke noget, som Universet ikke vil hjælpe os med, men der er én regel. For at få hjælp og svar, så skal vi handle i kærlighed og i god tro.

Så vil du gerne vide, hvordan du kan få ham fyren, du har et crush på til at gå fra sin kedelige kæreste, så du selv kan score ham, er der desværre ikke meget hjælp at hente.

‘Men hvad kan hende Zoey så hjælpe mig med,’ tænker du nok? Jeg kan hjælpe dig med at give dig svar fra englene, redskaber og nyttige informationer, så du kommer så godt igennem dine udfordringer, som det er muligt.

Jeg kan desværre ikke løse hele verdenssituationen, give dig ugens lottotal eller løse dine personlige problemer for dig, men jeg kan vise dig, hvordan du bedst kan hjælpe dig selv og få styr på sagerne, når tingene synes at være uoverskuelige, ugennemskuelige eller bare kropumulige.

Lyder det lidt klichéagtigt og frelst? Måske! Hvorom alting er, så er clairvoyance og englekort en præcis og konkret måde at få svar og vejledning på, så hvorfor ikke give det et skud?

 

Så har du et spørgsmål, du har brug for råd og vejledning til? Det kan være helbred, økonomi, kærlighed, parforhold, karrieren eller noget helt sjette, så send mig dit spørgsmål på [email protected] og måske er du den heldige, der får svar på dit spørgsmål. Der bliver udvalgt to til tre spørgsmål om ugen, som vil blive brugt på Woman.dk.  

Zoeys brevkasse

Zoey Adrianna er 31 år, bosat i København og arbejder til dagligt med den spirituelle verden som clairvoyant og englekortlæser.

Når hun ikke er på arbejde, nørder hun yoga, meditation og læser spirituelle bøger. Men selvom meget af tiden går med clairvoyance, karma og krystaller, så er hun bestemt ikke for fin til at skifte Buddha ud med bandeord og byture engang imellem.  

Læs mere om Zoey her