Hjælp: "Jeg læste min kærestes beskeder"

Hvordan vil du reagere, hvis du opdagede, din kæreste skrev ubehagelige kommentarer om dig?

11. oktober 2015 af Josefine Bjørn Månsson

"Hej alle

Jeg står i den dumme situation, at jeg for et par uger siden (desværre) var så dum at læse min kærestes beskeder pga. tvivl i forskellige historier, han fortalte. I disse beskeder finder jeg noget, der indikerer, at han har gjort noget, der ikke var helt smart, desuden en masse ubehagelige kommentarer. Disse indeholder blandt andet samtaler med hans venner, hvor han kalder mig tyk, siger jeg kunne trænge til at tabe mig og desuden får mig til at lyde rigtig ligegyldig. Derudover flere beskeder, hvor han siger, andre piger er pisse lækre eller frække, alt dette gjorde mig naturligvis rigtig ked af det, og jeg konfronterede ham med det. Han indrømmer efter meget lang tid, hvor han starter ud med at fortælle mig løgne, om de ting der er sket, at han har kysset og sovet med en pige, efter vi har aftalt, vi ikke skulle være sammen med andre (altså ligefør vi blev kærester), og at han desuden havde kysset og mødtes et par gange med sin ekskæreste og haft hende sovende efter vores første date.

Det skal siges, vi snart har været kærester i et halvt år, og disse ting skete før vi blev kærester og altså er lang tid siden, dog er beskeder hvor han kalder mig fed osv. ikke ret lang tid siden.

Vi har de seneste par uger snakket det igennem og var egentligt kommet fint på toppen igen, indtil det igen begyndte at fylde mit hoved, og vi har derfor de seneste 4 dage i træk skændtes om det hver dag, men jeg kan simpelthen ikke få det ud af hovedet, og jeg kan ikke vise mig for ham uden tøj på, uden at føle, han synes, jeg er tyk. Han har undskyldt så utroligt mange gange og fortæller, jeg er hans eneste ene, og at der ikke ligger noget i alt det, han skriver, det er bare en joke med drengene, og han ved selvfølgelig godt, det ikke er okay...
Vi har været så tæt på at slå op hver gang, vi har snakket om det de sidste par dage, og jeg kan snart ikke finde ud af, hvad der er bedst for os mere, for som det er nu, fungerer det slet ikke...

Hvad ville I gøre?"

anoano

  

Deltag i debatten her

Læs også: "Hjælp: "Min kæreste skal sove med en anden kvinde"

 

"Det kan jeg virkelig godt forstå, at du er blevet såret over. Det var jeg også blevet! Især det med de negative beskeder omkring dig og dit udseende til hans venner, ville klart havde være en deal-breaker for mig. Jeg synes ærligt, at han lyder som en stor idiot, det er overhovedet ikke okay, at forholdet går ud over dit selvværd. Du fortjener uden tvivl meget bedre!"

deenpige

 

"Åh, der havde jeg nok ikke gang givet min kæreste tid til at forklare. Jeg var gået fra min kæreste, hvis han havde kommet med negative kommentarer til hans venner. Jeg synes, det er så grove ting, han siger om dig. Det havde jeg ikke fundet mig i."

benomis

 

"Lad være med at tjekke en kærestes telefon næste gang. En ting er, hvad man skriver til en ven, en anden ting er, hvad man mener, og alle drenge skriver og siger til deres venner, hvilke piger der ser godt ud, om det så er kollegaen, naboen, eller nyhedsværten, og vi lægger intet i det.

Jeg synes ikke, der er mere I kan snakke om. Du har sagt, hvad du vil til ham. Han skal nok sige til dig, næste gang, på en pæn måde, at han synes, at du skal tabe dig, hvis det virkelig er det, der er problemet. Hvis du ikke kan acceptere, at han har sagt/skrevet det, du allerede ved, og ikke kan ligge det bag dig, så må du afslutte forholdet."

1987-male

 

Deltag i debatten her

Læs også: Hjælp: "Min kæreste vil ikke have mig med, når han går i byen"

Hvad synes mændene?