Jooo, du kan godt tjene penge på at netshoppe

Når du nu alligevel handler online, så gør det via danske Eovendo, der giver dig både kontanter og gavekort for dine køb – og det er helt gratis at blive medlem

18. juli 2017 af kommerciel redaktion for Eovendo

Du netshopper sikkert ligesom alle andre, derfor er der god grund til at læse videre her, hvor vi tipper dig om en smart manøvre, der kan spare dig en del; et dansk dealsite, som giver dig penge for at shoppe. Det lyder cray, men den er god nok.

Jo mere du shopper, desto mere kan du tjene

Sitet hedder Eovendo.com og tilbyder dig en kontant bonus, hver gang du netshopper via det – eksempelvis i populære netbutikker som Asos.com, Stylepit.dk, Thebodyshop.dk eller Nicehair.dk. Og hver gang går der så penge direkte ind på din konto for alle dine køb.

Sådan kommer du i gang

  • Download Eovendo appen eller klik dig forbi Eovendo.com

  • Opret din gratis brugerprofil.

  • Klik dig ind på Eovendos shoppekategorier – f.eks. "Mode & Skønhed", hvor du finder de aktuelle fordele.

Kort om Eovendo.com

En gratis portal, der belønner dig for at være en aktiv forbruger i form af penge og gavekort. Eovendo.com tilbyder bl.a. også rabatkuponer og gratis vareprøver. Du kan endda tjene penge på at se reklamefilm og lignende – en smart ”to do”, når du alligevel sidder i metroen på vej hjem fra jobbet med mobilen i hånden. Uanset hvad du gør, er der penge at hente. Sitet er en del af Lars Larsen Group og har mere end 260.000 brugere. 

Hvad synes mændene?