Navneappen navngiv
En sjov måde at finde babynavne på!© navngiv

Med denne app kan du og din partner finde det perfekte navn til jeres lille guldklump

Find ud af (i bedste Tinder-stil), om jeres smag i navne er et match

12. maj 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Har du og din partner efterhånden nedlagt veto på så mange af hinandens navneforeslag til  den lille spire, som vokser i din mave, at I er ved at miste modet og tænker ‘vi bliver aldrig enige om et navn, det hele er håbløst’? Så har vi måske lige den hjælp, I har brug for. 

En ny og sjov måde, hvorpå du og din partner kan komme tættere på beslutningen om et navn, er nemlig med navneappen Navngiv. 

Hvordan virker Navngiv?

Appen Navngiv er meget simpel og fungerer akkurat ligesom dating-appen Tinder. Den fungerer bedst, hvis både du og din partner downloader den, men du kan også sagtens bruge den alene til at finde inspiration til søde navne til din lille trold. 

Efter I har downloadet appen er det bare at gå i gang med swiperiet. Hver gang du ser et navn, som du kan lide, swiper du til højre. Og til de navne, som ikke falder i din smag, swiper du til venstre. Hvis både du og din partner swiper det samme navn til højre, vil navnet blive gemt under Matches (på Tinder-sprog: It's a match!). 

På den måde kan I se, hver gang I begge synes godt om det samme navn. Og hvem ved, måske ender I med at vælge netop et af de navne, som er et match til jeres lille spire. 

Indstillinger til dig

For at gøre navne-swiperiet endnu lettere kan du, inde i appen, indstille forskellige filtre, så de navne, appen foreslår, passer perfekt til den type af navne, som falder mest i din smag. Smart! 

Du kan blandt andet sortere mellem unisex, drenge eller pige-navne. Du kan også bestemme hvilket forbogstav, du ønsker navnene skal begynde med, hvis nu du har en svaghed for pigenavne med E eller drengenavne med J

På den måde kan du snævre udvalget af navne ind, så du slipper for at swipe gennem alle navnene (for der er mange! Rigtig mange). 

Indstillinger i appen Navngiv
Indstil appen, så den passer præcis til dig.© navngiv

Navne mellem himmel og jord

I kan godt forberede jer på at få udvidet jeres navne-horisont, når I bruger denne app. Den har nemlig et bredt udvalg af alverdens unikke navne, som I kan få (næsten) helt for jer selv. 

Navnene Kora, Maximillus, Safire og Abadin er alle navne, I kan swipe jer frem til i appen. De er mega skønne og vil helt sikkert passe perfekt til jeres lille mus.  

Er I til de mere populære navne, så frygt ej, for de er nemlig også at finde i appen. Vi har swipet os frem til navnene Alma, Anna og Frida, som alle ligger i toppen af populære pigenavne i Danmark. 

Venter du en lille dreng, ligger de populære drengenavne Noah, William om Karl også gemt i appen. 

Navneappen Navngiv
Skal jeres lille spire måske hedde Otto eller Mathilde?

En engelsk version: BabyName

Ønsker I et mere internationalt navn til din lille guldklump, så findes der en app, som hedder BabyName. Den fungerer akkurat ligesom Navngiv, dog med internationale navne. 

Appen har også andre filtre, som du kan bruge i din søgen efter det perfekte babynavn. Du kan blandt andet anvende filtrene celebrity, hipster eller famous athletes