Pigenavn med Æ
Hvilket pigenavn med Æ, synes du, passer til denne lille mus?© Getty Images

Disse 3 pigenavne med Æ er godkendte i Danmark

Hvor mange hedder mon Ærteblomst i Danmark?

12. juli 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Er I ved at finde det perfekte navn til den lille guldklump, der gemmer sig i maven? Så kan det være, I er blevet enige med jer selv, om at et navn med nordisk klang eller specielt navn er det, der skal pryde navneattesten for jeres lille blyp, og der er et pigenavn med Æ et rigtig godt bud. 

I Danmark er der dog kun tre pigenavne med Æ, der er godkendt, og derfor er der ikke den helt lange liste at vælge imellem – men hvad skal I også med flere hundrede navne? I skal jo faktisk kun bruge et enkelt! Måske det perfekte navn til jeres lille tut gemmer sig på listen. 

Pigenavn med Æ
Skal din babypige have et pigenavn med Æ?© Getty Images

De 3 pigenavne med Æ

  • Æida
  • Ærteblomst
  • Æsa
Ærteblomst – pigenavne med Æ
Pigenavnet med Æ, Ærteblomst, referer til denne smukke plante.© Getty Images

Pigenavne med Æ er helt unikke

Skal jeres lille spire i maven hedde Ærteblomst? Så kan hun faktisk få det smukke navn NÆSTEN helt for sig selv! På trods af at navnet er godkendt i Danmark, viser Danmarks Statestik, at der netop nu ikke er nogen i Danmark, der hedder det smukke botaniske pigenavn med Æ. Dog er vi af en læser blevet gjort opmærksomme på, at hendes datter altså har det navn, men unikt må det siges at være!

Der er ifølge Danmarks Statistik ingen, der lige nu bærer det godkendte navn Æida. Dermed kan jeres lille blyp få et ganske unikt navn med disse pigenavne med Æ. 

Hvis jeres lille pige skal have navnet Æsa, skal hun dog dele det med hele to andre, da der i skrivende stund er to pigebørn med navnet Æsa. 

Pigenavn med Æ
Æsa kunne være et sødt pigenavn med Æ til denne lille mus.© Getty Images

Ikke et pigenavn med Æ?

Fandt I ikke navnet til jeres lille blyp blandt de tre pigenavne med Æ? Så frygt ikke, for på Woman har vi massevis af inspiration til det navn, I skal sige så mange gange hver eneste dag de næste mange år.

Hvis I er på udkig efter et specielt navn, kan I tage et kig på specielle, godkendte navne. Ellers kan vi anbefale at tage et kig på pigenavne med A eller pigenavne med B, hvor vi godt kan love jer for, at der er lidt flere navne at vælge imellem. 

Pigenavne med Æ
Det kan være svært at finde det perfekte navn – var det ikke på listen med pigenavne med Æ?© Getty Images

Kilde: Dst.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide