Pigenavn med Ø
Mon denne lille bandit har et sødt pigenavn med Ø?© Getty Images

Disse 5 pigenavne med Ø er godkendte i Danmark

Tror du, der er flest, der hedder Ønske eller Øzlem?

20. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Er I så heldige, at I lige har stået med en positiv graviditetstest i hånden? Eller er I blot på forkant og vil gerne have styr på babynavnene, inden de to streger viser sig på den lille plastic-dims? I hvert fald kan navnejagt være en svær og indviklet affære, for skal lille blyp have et unikt navn, et betydningsfuldt navn eller måske opkaldes efter jeres elskede grandtante? 

For at gøre jagten lidt mere overskuelig har vi på Woman samlet skønne, flotte, særlige og unikke børnenavne med alle alfabetets navne. I denne artikel kan du læse om pigenavne med Ø – dog er der faktisk kun fem pigenavne med Ø, der er godkendt i Danmark. Men hey, I skal jo kun bruge et enkelt, ikke? 

Pigenavn med Ø
Ønske er et smukt pigenavn med Ø denne lille pige sagtens kunne hedde.© Getty Images

De 5 godkendte pigenavne med Ø

  • Ønske
  • Ønne
  • Øyvinda
  • Øzlem
  • Øznur
Pigenavn med Ø
Ønne eller Øznur? Hvilket pigenavn med Ø passer til hende her?© Getty Images

Pigenavne med Ø er helt unikke og særlige 

På Danmarks Statistik finder du navneregistret, der kan vise, hvor mange der hedder netop dét navn, I går og drømmer om, at jeres lille blyp skal hedde. 

Navneregistret afslører, at pigenavne med Ø er helt unikke – jeres lille guldklump kan i hvert fald have de fine navne tæt på helt for sig selv. 

Navneregistret viser, at I kan få pigenavnet Øyvinda helt for jer selv, da der faktisk slet ikke er nogle, der lige nu bærer det navn. Der findes imidlertid en, der hedder Ønske, og en, der bærer navnet Ønne. Øznur er et lidt mere populært pigenavn med Ø: Der er nemlig hele otte personer, der bærer det fine navn. Øzlem er det pigenavn med Ø, der er absolut flest der hedder. Du kan nemlig finde hele 37 piger, der bærer det smukke navn. 

Pigenavn med Ø
Pigenavn med Ø er ret unikke, og et af dem kan din lille guldklump have helt for sig selv.© Getty Images

Ikke et pigenavn med Ø?

Fandt I ikke navnet til jeres lille guldklump blandt de de sjældne og flotte pigenavne med Ø? Heldigvis kan I finde massevis af inspiration til smukke pigenavne her på Woman. 

Hvis I er på udkig efter et specielt og sjældent navn, kan det være, at et af de tre godkendte pigenavne med Æ er lige jer. Ellers kan vi anbefale at tage et kig på pigenavne med G eller pigenavne med H, hvor vi godt kan love jer for, at der er lidt flere navne at vælge imellem. 

Kilde: Dst.dk

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.