Asiatisk gryderet

Helt enkel - men smagfuld og lækker!

2 personer

300g kyllingefilet

300g grønne bønner - haricot verts 

200g spinat

200g champignon

1 dåse kokosmælk

3 cm frisk ingefær

1 spsk fiskesauce

1 lille spsk grøn karrypaste

2 tsk olie - raps, solsikke, kokos, peanut eller sesamolie

Skær kyllingefileten i strimler og champignon i kvarte. Riv ingefæren på et rivejern. I en stor wok varmer du karrypaste og olie op. Kom kyllingen, champignon og bønner ved. Giv det er par minutter ved fuld plus. Kom nu kokosmælk, ingefær og fiskesauce ved. Skru ned til halv varme, og lad det simre i 15 minutter. Kom spinat i lige inden servering og vend rundt  - så er der mad!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!