Barbecue-kotelet med sød kartoffel

2 personer
2 koteletter
4 mellemstore søde kartofler
1/2 spidskål
1/2 agurk
Barbecue marinade
2 spsk olie
1 tsk (røget)paprika
1/2 tsk knust chili
1 spsk citronsaft
2 tsk kokossukker
1 fed hvidløg
1 spsk soja
1/2 tsk peber
Salat dressing
2 spsk citronsaft
1/2 dl æblecider eddike
1 spsk kokossukker
1 spsk god olie
På grill (hvis vejret en dag skulle være til det)
Bland alle ingredienser til barbecue marinaden og lad koteletterne ligge, gerne et par timer, men ellers mens du klargør resten. Skræl de søde kartofler og skær dem over i 1 cm tykke skiver. Pensl dem med lidt olie.
Bland ingredienserne til salat dressingen. Skær spidskål helt fint og agurk i mindre stykker. Vend salaten i dressingen.
Start med de søde kartofler på grillen - de skal have 10 minutter længere end koteletterne. Kom til sidst koteletter på og steg dem færdige med de søde kartofler
Server med 1 skive citron til kartoflerne
Indendørs
Bland alle ingredienser til barbecue marinaden og lad koteletterne ligge, gerne et par timer, men ellers mens du klargør resten. Skræl de søde kartofler og skær dem over i 1 cm tykke skiver. Pensl dem med lidt olie.
Varm ovnen op til 200 grader. Kartoflerne skal have ca. 20 minutter.
Bland ingredienserne til salatdressingen. Skær spidskål helt fint og agurk i mindre stykker. Vend salaten i dressingen.
Når kartoflerne har stået i ovnen 10 minutter, varmer du en pande op til koteletterne. Steg dem ca. 5 minutter på hver side.
Server med en skive citron til kartoflerne.