Barbecue-kotelet med sød kartoffel

 

2  personer

2 koteletter

4 mellemstore søde kartofler

1/2 spidskål

1/2 agurk

Barbecue marinade

2 spsk olie

1 tsk (røget)paprika

1/2 tsk knust chili

1 spsk citronsaft

2 tsk kokossukker

1 fed hvidløg

1 spsk soja

1/2 tsk peber

Salat dressing

2 spsk citronsaft

1/2 dl æblecider eddike

1 spsk kokossukker

1 spsk god olie

 

På grill (hvis vejret en dag skulle være til det)

Bland alle ingredienser til barbecue marinaden og lad koteletterne ligge, gerne et par timer, men ellers mens du klargør resten. Skræl de søde kartofler og skær dem over i 1 cm tykke skiver. Pensl dem med lidt olie.

Bland ingredienserne til salat dressingen. Skær spidskål helt fint og agurk i mindre stykker. Vend salaten i dressingen.

Start med de søde kartofler på grillen - de skal have 10 minutter længere end koteletterne. Kom til sidst koteletter på og steg dem færdige med de søde kartofler

Server med 1 skive citron til kartoflerne

 

Indendørs

Bland alle ingredienser til barbecue marinaden og lad koteletterne ligge, gerne et par timer, men ellers mens du klargør resten. Skræl de søde kartofler og skær dem over i 1 cm tykke skiver. Pensl dem med lidt olie.

Varm ovnen op til 200 grader. Kartoflerne skal have ca. 20 minutter.

Bland ingredienserne til salatdressingen. Skær spidskål helt fint og agurk i mindre stykker. Vend salaten i dressingen.

Når kartoflerne har stået i ovnen 10 minutter, varmer du en pande op til koteletterne. Steg dem ca. 5 minutter på hver side.

Server med en skive citron til kartoflerne.

 

 

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!