Blåbær-trifli

Det er lidt skønt når desserten er sund nok til at udgøre morgenmad. Det giver i hvert fald både en god start og afslutning på dagen med denne blåbær trifli!

2 personer

100g cremefraiche 18%

150g skyr

1 lille tsk rå vanillepulver (brugte den fra urtekram)

200g blåbær

Crunch (rigeligt til et par portioner mere)

250g rugbrød

50g mandler

2 spsk smør

2 spsk kokossukker

 

Smulder rugbrødet (og brug et enten glutenfrit eller "paleo-brød" til formålet hvis du er intollerent). Hak mandler og smelt herefter smørret på en pande. Kom rudbrød, kokossukker og mandler ved og rist det godt igennem ved konstant omrøring. Efter ca. 10 minutter tages det af og ligges på bagepapir til afkøling.

Bland skyr, cremefraiche og vanille. Hvis du har en meget veludviklet sød tand kan du komme 2 tsk kokossukker heri også - alternativt sukrin eller stevia.

Når crunchen er helt afkølet arrangerer du blåbær, creme, crunch, blåbær, creme, blåbær og crunch i lag. Færdig arbejde og serveringsklar!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!