© Getty Images

3 gode grunde til, din sommerfest skal have et italiensk twist

Ingen fest er fuldendt uden et helt perfekt tema

24. maj 2019 af Benjamin Native Studio for Martini

Er der noget, der tager kegler, er det en gennemført sommerfest, som dine venner sent vil glemme. Lad dig inspirere af sydeuropa, og vælg italiensk som temaet for din næste fest – vi giver dig tre virkelig gode grunde til det lige her:

1. Hvem kan ikke lide italiensk mad?

Italiensk mad er ikke til at komme udenom, og det er de færreste, der ikke kan lide det. Om det er sprød pizza, lækre oste eller luftig foccacia, så er der masser af italiensk mad at vælge imellem, der vil være perfekt som de ultimative party snacks. Lav for eksempel mini fagotini – en simpel, lukket butterdejshapser med fyld af oksekød og stegte grøntsager som tomater, squash og rødløg. Så har dine gæster altid noget lækkert lige ved hånden, der kan stille den lille sult. 

© Martini

2. De kan noget med delikate drinks!

Udover maden, kan man ikke komme uden om italienernes evner til at lave lækre, læskende drikkevarer med deres mest kendte og værdsatte og kendte råvarer.

Italienske Martini har netop lanceret deres bud på sommerens it-drink, der vil være stjernen til din fest. Martini Fiero er en rød vermouth, der blandes op med tonicvand, masser af isterninger og pyntes med en skive appelsin. En frisk og delikat smag med et skud bitterhed i perfekt balance med sødme gør Martini Fiero & Tonic til den oplagte forfriskning til din italienske sommerfest.

3. La Bella Vita-stemningen

En anden god grund til, at du skal vælge italiensk som tema, er italienernes helt unikke tilgang livet, i folkemunde kaldet La Bella Vita. En ideologi om, at man skal give sig tid til at nyde de små ting, der gør livet så skønt at leve. Og det er netop det, en sommerfest kan - give anledning til at nyde vejret og de lange, varme aftener i selskab med dem, der gør dig glad.

© Martini

Læs mere fra samme kategori