En kvinde holder en is med en bailey i baggrunden
© Noise PR / Baileys

Elsker du (også) cremet is og alkohol? Her er sommerens mest geniale kombination

Du kan også besøge en isbil KUN for voksne...

24. maj 2018 af Amalie Kjær Boel

Noget af det bedste om sommeren er at blive nedkølet af en lækker, forfriskende sodavandsis eller en cremet flødeis. Og hvis vi endelig står nede i isbutikken og skal vælge mellem alle de udsøgte isvarianter bag disken, kan det godt tage noget tid. For det er dæleme svært ikke at lade sig rive med og købe det hele med hjem. 

En anden lækker ting om sommeren (eller resten af året) er et glas Baileys. Det kan nemlig nydes i aftensolen med en isterning i. Mums! 

Hvis du er vild med både is og Baileys, bliver det måske en ekstra god sommer for dig.  

Baileys som en cremet isvariant

Baileys har nemlig udviklet fire ufatteligt lækre isvarianter, som du kan nyde i det skønne vejr! Vi vil bare lige advare dig, at når du læser beskrivelserne af isen, vil du få lyst til at smage dem alle. NU.

  • Baileys Original Irish Cream: Originalen fra Baileys er én af verdens mest berømte likører. Den er cremet, har en meget sød smag af fløde, vanilje, mælkechokolade og tonsvis af whisky. Kan serveres afkølet alene eller med is. 
  • Baileys Almande (vegansk og laktosefri): En lækker drink fra Bailey der er lavet på mandelmælk og vanilje for at skabe en alsidig drink. Kan serveres over knust is eller blandet med friske jordbær til en lækker sommercocktail. 
  • Baileys Iced Coffee Latte: En færdigblandet kaffedrik, der kombinerer den unikke smag af Arabica og Robust kaffe med mælk og smagen af Baileys Irish Cream. 
  • Baileys Chocolat Luxe: Den mest luksuriøse Baileys likør, pakket ind i en smuk guldflaske. Kombinationen af premium ingredienser som autentiske belgisk chokolade, irsk whisky og fløde danner grundlag for den fantastiske smag samtidigt med at den rige, silkeagtige smag af traditionelle Baileys bevares. 

Skal du finde Baileys-isbilen i sommervarmen?

Baileys lancerer nemlig en isbil kun for voksne, som du kan finde i Danmark – og som du kan nyde på udvalgte steder i København. Hvis du skal på Distortion i år, kan du godt glæde dig endnu mere. For du kan nemlig finde isbilen 30. og 31. maj på musikfestivalen. 

Hvis du allerede nu har sat kryds i kalenderen, skal du bare lige vide, at åbningstiderne for den lækre isbil er fra 16-22. Og prisen starter fra 25 – men husk på, der er også nogle alkoholprocenter i den cremede is! 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.