Traditionen vil, at der skal snaps på bordet til en rigtig julefrokost. Men alt for ofte ender julefrokosten med halvfyldte Aalborg-flasker, fordi ingen gider færdiggøre herlighederne. Med årets tøsesnaps kan alle være med. Det er nemt, det er gennemført, og det er super lækkert. Vær overskudsværten, der disker op med hjemmebrygget snaps, og sørg endelig for at lave en flaske ekstra, for i år er det snapsen, gæsterne vil slås om.
Ingredienser til hjemmelavet snaps (1 flaske tøsesnaps)
- 1 glasflaske (Flasken skal kunne rumme minimum 1 liter)
- 70 cl klar snaps (den billige gør det lige så godt som en klar Brøndum-snaps)
- 2 granatæbler
- 3,5 spk honning (smørbar)
- 1 lime
Sådan laver I hjemmelavet snaps
Pil kernerne fra granatæblet, og kom dem i flasken. Hæld snaps oveni, men sørg for, der stadig er plads til honning og lime. Kog honningen til den er flydende, og hæld den i. Bland til sidst limesaft med resten af ingredienserne. Sæt låg på, og lad den hjemmelavede snaps trække.
Snapsen har godt af at trække så længe som muligt, men er tiden knap, smager snapsen fantastisk efter bare en uge.
Husk at ryste snapsen jævnligt i trækkeperioden.
Velbekomme! Nu har en lækker hjemmelavet snaps til julefrokosten! Prøv også disse lækre, hjemmelavede snaps, der også smager fantastisk.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.