Fantastisk weekendbrunch med æg serveret i BACON

Nogle gange skal der altså være fest fra morgenstunden. Her kommer en brunch deluxe, der tager 10 minutter at forberede – og 12 minutter i ovnen.
Det skal du bruge
Til 2 personer
4 æg
1 pakke parmaskinke (bacon kan også bruges)
200 g blomkål
2 tsk olie
2 tsk karry
2 tsk citronsaft
½ dl mælk
1 avocado
Salt & peber
Sådan gør du
- "Beklæd" fire muffinsforme med parmaskinke eller bacon. Slå forsigtigt æggene ud i. Sæt i ovnen ved 200 grader. De er færdige når æggene har ”sat sig” efter ca. 12 minutter.
- Skær blomkålen i mindre stykker. Varm olien op i en pande, og tilsæt karry. Tilsæt herefter mælk og tilsidst blomkål. Lad det stå på panden med jævnlig omrøring, ind til dine æggemuffins er færdige.
- Skær avocadoen over, og udsten den. Pensl den med citronsaft og et drys salt og peber.
- Anret to muffins og halvdelen af blomkålen med en halv avocado. Gi det hele et lille drys peber, og nyd en luksusstart på weekenden. Har du stadig lidt morgen-overskud tilbage, så pres en lækker gulerodsjuice med ingefær til – smækker lækker kombi!
God weekend til jer alle!