Hjemmelavet kyllingesalat med estragon og bacon

Nu er det lige ved at være påske, og det betyder igen igen mad i umenneskelige mængder! Skønt :-) Jeg har et par forslag til nye indslag på påskebordet som jeg vil dele med jer over de næste par dage. Vi starter her med hjemmelavet estragon kyllingesalat fyldt i avocadoer.

Kyllingesalat til 6 mennesker, som en del af et større påskebord

200g kylling

100g squash

1 lille løg

100g bacon

1,5 dl cremefraiche

1 dl mayonnaise

2 tsk tørret estragon 

1 tsk citronsaft

lidt salt og peber

3 modne avocadoer

Kog kyllingen og steg bacon sprød. Rør mayo og cremefraiche sammen og vend estragon, citronsaft, salt og peber i. Skær squash i små firkanter og kyllingen ligeså. Hak løget fint. Knus bacon men gem 6 små stykker til pynt. Vend kylling, squash, løg og bacon i dressingen. Lige inden servering skærer du avocadoerne over og fylder salaten i. Er der lidt dressing tilovers får hvert avocadoæg en lille klat oven i hatten. Server med bacon på toppen til ristet rugbrød, paleobrød eller måske det glutenfrie knækbrød jeg også har lagt på bloggen?

 

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!