Hvid fisk på grillet asparges

Hverdagsmad på 10 minutter – ultimativ og pivsund fastfood! Det er hurtigt, nemt og smager utroligt lækkert. 

 

2 personer

400g hvid fisk

400g danske asparges

1 avocado

2 tomater

1 spsk god oliven olie

2 spsk citronsaft

Salt og peber

 

Knæk enderne af asparges. Grill eller steg asparges mens du damper fisken. Skær imens tomater og avocado i skiver eller tern og bland olie med citronsaft, salt og peber. Anret asparges med avocado og tomat og fisken ved siden af. Kom citronolien over og tilføj lidt mere salt og peber.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Du vil (garanteret) også kunne lide