Hytteosttærte med bund af oksekød

En enkel udgave af madtærten, her uden den originale mørdejlsbund, men i stedet med en bund af hakkekød og grøntsager. Generelt er der masser af muligheder for at komme grøntsager i denne ret – og du kan variere det alt efter hvad du har. Peberfrugt, tomat, gulerod, blomkål og squash gør sig også godt i.
Opskrift på hytteosttærte
Til to personer:
- 1 stor revet gulerod
- 350g hakket oksekød
- 250g hytteost
- 2 æg
- 1 stort løg
- 300g broccoli
- 1 stort fed hvidløg
- 100g frisk spinat
- 100g bacon
- Olie til stegning
Sådan laver du den lækre tærte med hytteost
Riv guleroden fint og blande det i oksefarsen sammen med lidt salt og peber. Fordel farsen tyndt (0,5 - 1 cm) i et ildfast fad. Skær broccoli i mundrette bidder og løg i små stykker. Svits broccoli, løg, spinat og hvidløg i olie og kom bacon ved. Når bacon er semi færdigt tages dette af panden og blandes op med hytteost. Pisk æggene sammen og vend i hytteostblandingen. Kom det hele over bunden og sæt i ovnen 30 minutter ved 180 grader. Du kan eventuelt gratinere med lidt ost på toppen. Server den lækre tærte med hytteost sammen med en god salat.
Vil du ikke risikere at gå glip af sundhedstips? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.