Hytteosttærte med bund af oksekød

Tærte med hytteost
Lækker og nem tærte med hytteost. © Privatfoto

En enkel udgave af madtærten, her uden den originale mørdejlsbund, men i stedet med en bund af hakkekød og grøntsager. Generelt er der masser af muligheder for at komme grøntsager i denne ret – og du kan variere det alt efter hvad du har. Peberfrugt, tomat, gulerod, blomkål og squash gør sig også godt i.

Opskrift på hytteosttærte

Til to personer:

  • 1 stor revet gulerod
  • 350g hakket oksekød
  • 250g hytteost
  • 2 æg
  • 1 stort løg
  • 300g broccoli
  • 1 stort fed hvidløg
  • 100g frisk spinat
  • 100g bacon
  • Olie til stegning

Sådan laver du den lækre tærte med hytteost

Riv guleroden fint og blande det i oksefarsen sammen med lidt salt og peber. Fordel farsen tyndt (0,5 - 1 cm) i et ildfast fad. Skær broccoli i mundrette bidder og løg i små stykker. Svits broccoli, løg, spinat og hvidløg i olie og kom bacon ved. Når bacon er semi færdigt tages dette af panden og blandes op med hytteost. Pisk æggene sammen og vend i hytteostblandingen. Kom det hele over bunden og sæt i ovnen 30 minutter ved 180 grader. Du kan eventuelt gratinere med lidt ost på toppen. Server den lækre tærte med hytteost sammen med en god salat. 

Vil du ikke risikere at gå glip af sundhedstips? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit! 

 

Læs mere fra samme kategori