Jordbærsalat med frisk parmesan

Den perfekte kombination af sødt, bittert, syrligt og fedt. Jordbær behøver ikke kun bruges i desserter, for de klæder virkelig grøntsager som kål eller bitre salater såsom rucola. Jordbærerne du kan få fat i nu er selvfølgelig ikke lige så søde som de danske der kommer til sommer, men det er da en start!

2 personer - forret eller som del af et større måltid

150g jordbær

400g broccoli

50g god parmesan

2 spsk balsamico

Friskværnet peber

1 spsk smør

1/2 dl vand 

Skær broccoli ud i buketter og skær stokken tyndt  Varm vand og smør op i en gryde. Smørdamp broccolien til den er blevet smuk, dyb grøn og tag af. Skær jordbær i skiver og fordel jordbær og broccoli på en flad tallerken eller fad. Top med friskhøvlet parmesan, balsamico og peber. 

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!