Jordskok og æblesalat

 

De friske jordskokker har en blid og lækker smag, og derfor har jeg brugt dem ukogt i denne salat. De skal skæres helt fint - så supplerer de æblets sødme utrolig fint! 

2 personer

2 æbler

400g jordskokker

30g hasselnødder

30g rosiner

Sød balsamico

3 spsk balsamico

1 spsk kokossukker eller sirup

 

Varm en pande op og rist hasselnødderne i få minutter. Det skal være på en tør pande og du skal konstant flytte på dem, så de ikke brænder på.

Rør balsamico sammen med kokossukker.

Vask og skrub jordskokkerne godt. Skær dem i ultra tynde skiver, eventuelt på et mandoliin jern. Skær æblet på samme måde og fordel dem lagvist. Kom rosiner og hasselnødder ved. Slut af med balsamico og server.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!