Juleæbler

 

Inspireret fra gode barndomsminder i Tivoli med kandiseret æbler og snask i hele hovedet har jeg lavet disse til juletiden: Kandiseret pigeon æbler med kokos, kanel og kardemomme. Du kan lave dem dagen før, men lad dem stå ude, da karamellen ellers bliver fedtet. En sød lille mundfuld, der frisker lidt oven på alt julemaden

10 pigeon æbler

150g stevia

3/4 dl vand

1/2 tsk kanel

1/2 tsk stødt kardemomme

100g kokosmel

 

Smelt stevia, vand, kanel og kardemomme til det bobler godt og grundigt på panden. Hold i stilken og dyp æblerne ét ad gangen. Hav kokosmelet klar i en skål ved siden af. Når æblet har fået karamel op af siderne, trilles det i kokos. Gentag til alle æbler er dækket. Jeg har pyntet med lidt "spise" guld - så det passer til julebordet :-) Man kan købe det i kagebutikker og nogle Panduro Hobby. Men de er nu lige så søde uden, så dét er ikke værd at stresse over.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!