Julen er... pebernøddernes tid!

Jeg elsker jul - og alt der har med den at gøre: Kanel, mandler, dadler, rødkål, clementiner, krydderierne - sååå mange lækre ting! Hos mig er det derfor ikke de sukkerfyldte hvede småkager, der fylder - men disse pebernødder indtages i store mængder gennem hele december! Små kugler med stor smag. De er altså stærkt vanedannende...

Rigtig glædelig 1. december! 

30 kugler

150g mandler

150g dadler

1 spsk kokosolie

2 tsk kanel

1/4 tsk hvid peber

1/4 tsk stødt kardemomme

2 tsk friskrevet ingefær

Kværn mandlerne i en minihakker eller en kraftig blender. Tilsæt krydderierne og ingefæren. Hvis du ikke lige orker det med både peber, kanel og kardemomme så kan 3 tsk pebernøddekrydderi udgøre det. Men du må ikke droppe ingefæren! Det giver dem et skønt twist. Smelt kokosolien og hæld i blenderen sammen med dadlerne. Kør det hele sammen. Rul massen til en pølse, skær ud i små stykker og rul til kugler. Opbevares på køl hvis der skulle være nogle tilbage når dagen er omme :-)

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!