Kålruller med spicy kødsovs

Har du rester af kødsovsen, er der her en ny måde at få dem brugt på. Kålrullerne kan varieres med fyld, men her er der kommet resterne af en omgang kyllingekødsovs med fuld drøn på chilien i. Det er billigt, nemt og glutenfrit. Jeg er fan :-)

2 personer

6 store kålblade

1/2 pose med frisk spinat

300g kødsovs

1 dl cremefraiche

1 drys chili

1/2 tsk paprika

lidt salt og peber

Blancher kålbladene: kog en gryde op med vand og kom kålbladene i, når vandet spil koger. Giv dem 2 minutter og tag op. Bland kødsovsen med cremefraiche og krydderier. Smag til og vurder om du vil have flere kydderier i. Tør kålbladene så de ikke er våde og fordel først spinat og herefter kødsovs på. Rul stramt sammen og bum- klar til servering.

Tip: lav hellere en rulle ekstra, end at overfylde dem du har. Det er ikke super morsomt, når de ruller op for dig efter de er fyldt - hvilket er tilfældet, hvis du overfylder dem 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!