Kernesund müsli

En god sund müsli skal man efterhånden lede længe efter - så derfor laver jeg den selv! Så kan man selv bestemme hvilket og hvor meget sukker og fedt, der skal i. Brug den på yoghurt, frugtgrød eller smoothies - eller på koldskål, som et sundere alternativ til kammerjunker 

1 stort portion

100g mandler

250g rugflager/havregryn

50g valnødder

100g kokosflager

2 spsk rapsolie

1 dl kokossukker/ 1 dl agarvesirup/ 5 spsk sukrin gold

1 nip salt

Hak mandler og valnødder groft og bland godt sammen med resten af ingredienserne  - undtagen kokosflager. Tænd ovnen ved 170 grader og bag det ca. 12-15 minutter. Du skal kunne se at sukkeret er karamelliseret omkring korn og nødder. Tag ud og køl af. Ryst müslien i løse stykker og bland med kokosflager.

Opbevares i en tætlukket bøtte.

Tip: Personligt drysser jeg altid en tsk. chiafrø og 1 tsk. tørret frugt (rosiner, gojibær, morbær eller finthakket figner) . Det bidrager med ekstra sundhed i form af omega 3 fedt og protein fra chiafrø, samt sødme, mineraler og fibre fra de tørrede frugter.

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!