Kokoshjerter

25 stk

50g kokoolie

Den fede del af en kokosmælk (på 400 ml)

1/2 tsk vanille pulver

40g kokosmel

3 tsk sukrin melis - alternativt 10 dråber flydende stevia eller 3 tsk birkesød

1 spsk frysetørret hindbær

 

Smelt kokosolie, kokosfløde, vanilje og sukrin melis sammen. Rør kokosmel og frysetørret hindbær i og hæld i små forme. Jeg har brugt isterningforme lavet af gummi, så er de dejlig nemme at få ud, når de er færdige. Stil i fryseren i 1 time og opbevar herefter i køleskab. 

Tip: Du kan bruge hvilken sødning du vil, men idéen med fatbombs er, at de ikke skal påvirke blodsukkeret, så energien din krop får stammer fra fedt. Det holder et helt stabilt blodsukker. Du kan også bruge agarvesirup eller kokossukker, der har en mindre blodsukkerpåvirkning - men så får du ikke den klare hvide farve ( smagen er lige god!)

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!