Kokostoppe

Her kommer nogle hapsere, der intet ondt kan siges om, tværtimod! De er fulde af antioxidanter fra den mørke chokolade, og så holder både fedtet fra chokolade, æggeblommer og kokosmælk helt styr på dit blodsukker. Så kommer du til at spise dem alle sammen, så går det nok :-) 

Giver ca. 10 store eller 20 små toppe

200g kokosmel/revet kokos

1 dl fed kokosmælk

2 past. æggeblommer

2 spsk stevia

1/2 tsk vanillepulver (ikke sukker, men det rå pulver)

100g chokolade, min. 70%

Bland kokosmælken med æggeblommer, stevia og vanille. Rør kokosmel i, og lad det trække - bare 5 min. Tænd ovnen på 200 grader. Form små toppe med en ske og sæt på bagepladen. Bag til de er gyldne udenpå, ca. 10 min. Lad dem køle helt af og dyp bunden af dem i mørk chokolade.

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!