Lækre bananmuffins med EKSTRA meget chokolade

De her lækre bananmuffins er fyldt med gode store chokoladestykker og kan gøre enhver dag lidt bedre og hyggeligere. Bananmuffins er altid en sikker vinder, og jeg vil vove at påstå, at disse muffins er nogle af de bedste!
Der er ikke tale om en kedelig tør kage, der aldrig har set skyggen af banan – nej, de her muffins er svampede, bløde, fyldt med store stykker chokolade, og så smager de bare af mere. Det er en god måde af få bugt med de gamle bananer, der ligger og er blevet lidt kedelige og brune at se på.
Nemme bananmuffins
De tager ingen tid at lave, og så passer de faktisk sig selv ret meget.
Vupti, så er der lækre nybagte bananmuffins, der kan redde enhver kagetrængende sjæl.
Ingredienser til lækre bananmuffins med chokolade (8-10 stk)
- 2 bananer
- 2 æg
- 1 vaniljestang
- 110 g rørsukker
- 75 g hvedemel
- 1/2 tsk bagepulver
- 80 g smør
- 80 g mørk chokolade
- Lidt ekstra chokolade og en håndfuld valnødder til pynt
Sådan laver du bananmuffins
- Smelt smøret ved lav varme, og lad det køle let af.
- Mos bananer, og hak chokoladen groft.
- Pisk æg, rørsukker og vaniljekorn til en lys og luftig masse.
- Tilsæt hvedemel og bagepulver, og pisk det med i dejen.
- Tilsæt også most banan, og pisk det kort med i dejen.
- Tilsæt det smeltede smør, og vend det med en dejskraber i dejen.
- Tilsæt til sidst grofthakket mørk chokolade, og vend det i dejen.
- Fordel dejen i 8-10 muffinforme, og bag dem ved 200 grader i 15-20 min. Hold øje med dem, så de ikke får for meget.
Velbekomme!