Laksemousse hapsere

Selleri besættelsen fortsætter - nu med laks! Synes det er en fin forret eller godt som mellemmåltid. Du får det hele: fibre, sundt fedt og gode proteiner. Den fede laks kører godt til den bitre del af sellerismagen. Her har jeg brugt resterne af en laksebøf fra gårsdagens aftensmad - men den røgede eller friske kan også bruges. Du kan også erstatte laksen med røget markel. I dét tilfælde, ville jeg lige give den et drys purløg :-)

2 selleristængler - skåret i 4 stykker, dvs. 8 stykker i alt.

50g laks

1,5 dl skyr

1 tsk citronsaft

lidt salt og peber

Bland laks med skyr, citronsaft, salt og peber. Fordel over sellerien og skær ud. Tilføj evt lidt friskrevet ingefær eller en lille smule rød vhili hvis du vil ha lidt ekstra spark!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!