Mini æbletærter

Sunde små æbletærter -  perfekt til gæster eller en lille hapser til kaffen. De er selvfølgelig energitætte med både mandler, dadler og kokosolie - men tilgengæld er der lidt "value for money" i og med, at du får masser af vitaminer, mineraler, sunde fedtsyrer og fibre med i hver en mundfuld.

10 styk

Bund

150g mandler

100g dadler

1 nip salt

1 spsk kokosolie, smeltet

Fyld

200g æbler

1/2 dl kokossukker

1/2 tsk rå vanillepulver

1 dl fløde 

1 æble til pynt

1 tsk kanel

1/2 dl vand

10 hasselnødder eller mandler til pynt

Skær skrællen af æblerne og skær dem i mindre stykker. Kog op med vanille, vand og kokossukker. Lad det simre ved svag varme indtil æblerne er godt møre og vandet er fordampet. Mos det til en grov æblemos og stil til afkøling i køleskabet. Blend mandler til mel i en foodprocessor. Kom dadler, salt og smeltet kokosolie ved. Blend til det samler sig i en klump og fordel massen i små muffinforme, ca 4 mm tykt og 2 cm op af siderne. Stil i køleskabet i 4 timer. Inden servering piskes fløden til skum og det sidste æble skæres i skiver til pynt. Kom æblemos i hver form og top med lidt fløde, skivet æble og en nød. SLut af med et drys kanel. 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!