Mmh! Prøv den sprøde svampepizza med persille

Denne pizza må du ikke snyde dig selv for at afprøve! Du er garanteret en super sprød og lækker pizza med det her delikate fyld og ved max varme i ovnen.

Til 1 pizza

Pizzadej

  • ­  1⁄4 pakke gær

  • ­  1⁄2 tsk sukker

  • ­  2 dl lunkent vand

  • ­  1⁄4 tsk salt

  • ­  1 spsk olivenolie

  • ­  300 g hvedemel

Hvordan?

  • ­  Rør gæren ud i sukkeret

  • ­  Tilføj lunkent vand, salt og olivenolie

  • ­  Rør mel i til dejen er fast

  • ­  Stil dejen til hævning i minimum en time.

Fyld og bagning

  • ­  To spsk flødeost med hvidløg

  • ­  250 g champignon

  • ­  1⁄2 bundt frisk persille

  • ­  Revet mozzarella ost

Hvordan?

  • ­  Tænd ovnen på 250 grader, og stil en bageplade på nederste rille i ovnen.

  • ­  Rul den færdighævede dej ud.

  • ­  Smør hvidløgsosten i et tyndt lag på bunden

  • ­  Rens champignon og skær dem i tynde skiver, og læg dem på pizzaen.

  • ­  Kom den friske persille på pizzaen, og kom herefter den revede mozzarellaost på.

  • ­  Tag den brandvarme plade ud af ovnen og læg pizzaen på.

  • ­  Bag pizzaen på nederste rille i ovnen i cirka 7­-8 minutter.

Voila, bon appetit!

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!