No bake chokoladetrøffel kage

Lækre små tærter fyldt med en fyldig chokoladetrøffel

29. december 2013 af Regitze von Bülow Bjergegaard

Kombinationen af en nøddecrunchy skorpe og den bløde chokoladetrøffel giver en lækker kontrast, der afrunder enhver middag med succes.

 

6 små tærter eller en stor (20cm i diameter)

Bund

100g mandler

150 g dadler

½ tsk vanille

en knivspids salt

Fyld

150g chokolade

1 ½ dl fløde eller fed kokosmælk

Pynt

20g kokosflager

20g gojibær

20g kakaonibs

20g hasselnødder, ristet og hakket groft

 

Blend mandler til mel. Blend herefter dadler, vanille og salt med. Ælt massen hel sammen og tryk ud i en bageform smurt i kokosolie. Alternativt kan du lave dem portionsanrettet, hvor du fordeler massen i 6 muffinforme. Bunden skal ca være ½ cm tyk og gå op af kanterne således, at fyldet ikke ryger ud. Smelt chokoladen forsigtigt og rør fløde eller kokosmælk i. Hæld over bunden/bundende og drys pynten over. Stil koldt i 2 timer og nyd en symfoni af sunde fedtsyrer, masser af vitaminer og antioxidanter.