Kombinationen af en nøddecrunchy skorpe og den bløde chokoladetrøffel giver en lækker kontrast, der afrunder enhver middag med succes.
6 små tærter eller en stor (20cm i diameter)
Bund
100g mandler
150 g dadler
½ tsk vanille
en knivspids salt
Fyld
150g chokolade
1 ½ dl fløde eller fed kokosmælk
Pynt
20g kokosflager
20g gojibær
20g kakaonibs
20g hasselnødder, ristet og hakket groft
Blend mandler til mel. Blend herefter dadler, vanille og salt med. Ælt massen hel sammen og tryk ud i en bageform smurt i kokosolie. Alternativt kan du lave dem portionsanrettet, hvor du fordeler massen i 6 muffinforme. Bunden skal ca være ½ cm tyk og gå op af kanterne således, at fyldet ikke ryger ud. Smelt chokoladen forsigtigt og rør fløde eller kokosmælk i. Hæld over bunden/bundende og drys pynten over. Stil koldt i 2 timer og nyd en symfoni af sunde fedtsyrer, masser af vitaminer og antioxidanter.