Nu kan du lave dine helt egne MEGALÆKRE Snickers!

Bonus: Disse mega lækre Snickers er helt uden sukker, så du kan spise dem med god samvittighed – Mums! 

20 små stykker

2 dl peanutbutter

60g smør, (ikke smørbart, men fast smør - saltet)

50g hele peanuts

1/2 dl kokossukker

10g smør

75g 80% chokolade

Varm peanutbutter forsigtigt op sammen med de 50g smør. Kom halvdelen af kokossukkeret i. Beklæd en lille form med bagepapir, og kom massen heri. Øverst drysser du de hele peanuts. Lav karamellen ved at smelte det sidste kokossukker sammen med de 10g smør. Giv det langsomt varme, så det ikke brænder på. Lad det simre 10 minutter. Kom det over peanutmassen, og stil i fryseren, indtil det er gennemkoldt. Smelt herefter chokoladen, og fordel et godt lag på begge sider. Chokoladen vil næsten størkne med det samme, fordi snickerspladen er kold. Skær den ud i hapsere, inden den er størknet helt – ellers knækker chokoladen nemlig. Stil på køl 1 time, og nyd dem i godt selskab.

OBS! hvis du bruger både usaltet peanuts og usaltet peanutbutter kan du komme et lille nip salt i, ikke meget, bare en lille smule. Er der salt på peanuts, så klarer de det salte indslag.

 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!