Omelet med spinat og avocado

 

Start dagen godt, hold energien højt i løbet af dagen eller slut af med denne nemme omelet: den er god både til morgen, frokost og aften. Fuld af flere af B-vitaminerne, der særligt er gode for dit stofskifte fra både æg, spinat og ost, sunde fedtstoffer fra avocado, samt masser af protein fra både hytteost og æg. Derudover giver et pift af cayenne dine smagsløg og forbrændingen et lille boost. 

2 personer

4 æg

olie (til stegning)

100g frisk spinat

1 tomat

250g hytteost

1 avocado

1/2 tsk cayennepeber

1/2 tsk paprika

salt og peber

 

 

Skær avocado og tomat i tynde skiver, bland paprika og cayennepeber og rør æggene sammen. Varm olie op på to pander. Kom halvdelen af æggemassen på hver pande og fordel tyndt ud. Steg til pandekagerne kan fjernes uden at knække. Mens den er varm, kommer du spinat på halvdelen, herefter avocado, tomat og hytteost. Krydder med salt og peber og "klap" den anden halvdel over. Slut af med dit paprika/cayenne mix og spis den mens den er lun. 

Tip: varier dit fyld. Denne version er vegetarisk, men skinke, kylling og laks gør sig også godt i. Skal du have et endnu mere solidt måltid, kan du supplere med en skive modnet ost såsom vesterhavsost eller cheddar. 

Madblog

På Womans madblog finder du velsmagende opskrifter fra uafhængige madbloggere, der har tabt deres hjerter til kogekunsten. På madbloggen vil du få serveret alt lige fra nemme aftenmåltider og små snacks til morgenretter og lækre desserter.

Bon appetit!